Hírek

Kirúgták a transz férfit a melegszaunából, mivel nincs pénisze

Vendég panasza nyomán távozásra szólítottak fel egy neve elhallgatását kérő transz férfit az elsősorban meleg és biszexuális férfiak által látogatott londoni Sailors Saunából. A 26 éves fiatalember a Gay Star News-nak elmondta: kizárólag férfiak számára nyitva álló szaunába szeretett volna lemenni és a Sailor Sauna honlapját előzetesen ellenőrizve úgy látta a transz férfiak nincsenek eltiltva a belépéstől.

 

Képünk illusztráció!

 

Belépéskor fel is mutatta személyazonosságát igazoló okmányát, amelyen már férfiként szerepel. Kicsit ideges volt, mivel pénisz-transzplantáción még nem esett át, egy barátja azonban biztosította arról, hogy nem lesz semmi probléma és ezt erősítette benne a szauna honlapja is.

Körülbelül egy óra elteltével egy alkalmazott ment oda hozzá és kérte, hagyja el a helyszínt, miután genitáliai miatt nem engedélyezett az ott tartózkodása. Bár ezt követően még az útlevelét is bemutatta, bizonyítandó, hogy az állam által is férfiként van elismerve, újfent távozásra szólították fel. A szaunába váltott jegyét megtérítették.

Az esetről és a jelenségről általában megkérdeztük Kerekes Jánost, a budapesti Magnum Szauna tulajdonosát is. “Mindannyiunknak tekintettel kell lennünk egymásra. És figyelemmel kell lennünk arra, milyen helyre tervezünk menni. Aki férfinek érzi magát és úgy is néz ki, de még nincs pénisze és lejön egy meleg és biszexuális férfiak számára nyitva álló klubba – legyen az akár szauna, vagy szexbár -, készüljön fel rá, hogy sok vendég felfogása egyszerű e kérdésben. Tehát vagy oldja meg, hogy ne derüljön ki, hogy még nem volt műtétje, vagy keressen olyan partnert, aki kellő nyitottsággal és rugalmassággal rendelkezik.

Previous post

Legalább 5000 tanzániai meleg férfit jelentettek fel a kormányzó elfogatóparancsa óta

Next post

BoyOnGo - Rapid randi Frankfurtban