Színes

Kirúgták a meleg időjóst, miután egy felnőtt webkamerás oldalon szerepelt

Kirúgták állásából a két Emmy-díjra is jelölt New York-i meleg időjóst, Erick Adame-et, amiért egy felnőtt webkamerás oldalon szerepelt.

Adame 2017 óta dolgozott a NY1 Mornings On 1 című műsorának meteorológusaként, és a pozíciót “álmai munkájaként” jellemezte. Őt és csapatát korábban két Emmyre jelölték az Ida hurrikánról és az Isaias trópusi viharról szóló tudósításukért.

Karrierje a csatornánál ebben a hónapban azonban összeomlott, ugyanis a webkamerázásáról készült képernyőfotókat egy névtelen feladó elküldte az édesanyjának és a munkáltatójának, a Spectrum Newsnak.

A Daily Beast szerint Adame pert indított a Unit 4 Media LTD, az LPSG (Large Penis Support Group) nevű felnőtt fórum tulajdonosai ellen, és felszólította őket, hogy fedjék fel a képernyőképeket kiszivárogtató felhasználó személyazonosságát.

Szeptember 19. hétfőn az időjós közleményt tett közzé Instagram-oldalán: “inkább megosztom az igazságot, minthogy hagyjam, hogy mások irányítsák az életemet“.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Erick Adame (@erickadameontv) által megosztott bejegyzés

 

Annak ellenére, hogy közszereplő vagyok, és több mint másfél évtizeden keresztül az ország legnagyobb médiapiacán, heti öt napon keresztül emberek milliói előtt szerepeltem a televízióban, titokban megjelentem egy felnőtt webkamerás oldalon” – írja. “Az oldalon a kényszeres viselkedésemet éltem ki, miközben otthon voltam, és más férfiaknak szerepeltem a kamera előtt. Ez mindkét fél részéről 100 százalékos beleegyezésen alapult. (..) Nem fizettek nekem érte, és abszurd volt azt gondolnom, hogy titokban tarthatom. A munkaadóm rájött, és felfüggesztettek, majd felmondtak nekem“.

Bocsánatot kért korábbi munkaadójától és nézőitől “az általa okozott kellemetlenségekért és megaláztatásért“, és hozzátette: “Felismertem, hogy közszereplőként felelősségem van, ami az általam élvezett kiváltságokkal együtt jár“.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Erick Adame (@erickadameontv) által megosztott bejegyzés

 

Egy dologban azonban Adame nagyon határozott volt: “Nem kérek bocsánatot azért, hogy nyíltan meleg vagyok, vagy hogy szexpozitív vagyok – ezek adottságok, és nem szégyellem őket“.

A meteorológus reményét fejezte ki a jövőbeli foglalkoztatásával kapcsolatban, és elmondta a nézőknek: “Abszolút szerettem a munkámat, és abszolút megtiszteltetés volt, hogy évekig részese lehettem a napjuknak.

Áldott voltam, és ezt tudom, és ennek megfelelően fogok cselekedni a jövőben… Kérem, a több száz, több ezer órányi televíziózás alapján ítéljenek meg, amire annyira büszke vagyok, és amiért a munkaadóim mindig is dicsértek, és nem a néhány perces pikáns videó alapján, ami valószínűleg hamarosan meghatároz majd engem a mi clickbait kultúránkban“.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb