Hírek

Kirúgta férjét a nő, miután az kirúgta otthonról meleg gyereküket

A Reddit közösségi oldalon osztotta meg fia coming outjának keserédes történetét egy édesanya. Az azóta törölt felhasználó, CountryMommaLynn bejegyzésében beszámol róla, hogy fia egy nappal korábban osztotta meg apjával, hogy meleg. A 15 éves fiút a férfi másnap kirúgta otthonról – amíg a nő munkahelyén volt.

A gyerek pánikolva hívta anyját, aki azonnal haza vezetett és az az szívszorongató látvány fogadta, ahogy fia a ház küszöbén ül, ruhái és egyéb dolgai pedig szétszórva hevernek az udvaron. A tény, hogy férje képes volt ezt művelni a gyerekükkel, rádöbbentette Lynnt, hogy talán másnak hitte férjét, mint amilyen valójában. Közölte vele, ha képtelen férfiként viselkedni és olyannak elfogadni a gyereküket, amilyen, akkor kereshet mást, aki fizeti a számláit. Majd fogta a bőröndjét és fiával bejelentkeztek egy szállodába.

Az eredeti bejegyzésben ennyi állt, a Reddit többi felhasználójának azonban volt bőven hozzáfűzni valója az esethez: először is, elfogadhatatlan lenne, ha ezek után is ő fizetné férje számláit, másodszor, nem neki és fiának kellett volna elhagyni a családi otthont.

A következő pár bejegyzésben Lynn közölte, hogy megfogadta a kommentelők tanácsait: napokon belül kirakta férjét, Markot otthonról, úgyhogy a gyerekkel hazaköltözhettek – jó sok hely is felszabadult – és az eltelt időben tudomást szerzett róla, hogy fiának barátja van, akivel találkozott is azóta.

Hajrá meleg fiaikért kiálló anyukák!

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb