Életmód

Kiosztották a melegpornós díjakat, Blake Mitchell az év előadója

 

Múlt hétvégén Hollywoodban kiosztották a meleg felnőttfilmes szcéna díjait – a vörös szőnyeges gála háziasszonya az Emmy-díjas komika, Kathy Griffin volt.

A kategóriájában legnagyobbnak számító filmes rendezvény, a Str8UpGayPorn Awards idei mezőnyében ráadásul az is megtörtént, amit talán kevesen vártak volna: még az értelemszerűen férfiak dominálta meleg felnőttfilmiparban is több női rendezőt jelöltek a legjobb rendező kategóriájában, mint az Oscar esetében. A férfiasan hangzó nevet viselő Mr Pam a Scared Stiff 2 című alkotásával volt versenyben. (Oké, ez konkrétan egyetlen jelölt rendezőnőt jelent, ami azonban így is több, mint az Oscar nullája.)

 

Kathy Griffin a BelAmi istállójába tartozó Derek Caravaggióval

 

Kathy Griffin azóta számít a queer ügyek elkötelezett támogatójának, hogy 2007-ben felkérték a GayVN Awards háziasszonyának. Most a hollywoodi Avalon klubban tartott gálán igazán elemében volt:

„Ez itt most a jó öreg értelemben vett meleg fiúkról szól. Ez nem LMBTQIA. Ezek a régimódi melegek a régi jó módon megdugják egymást pénzért, és ha néhányuk csak a pénzért meleg, hát én nem ítélem el őket, és nektek sem kellene.”

Ha már az imént szóba került Mr Pam alkotása, bár a legjobb filmnek járó díjat nem vitte el – azt a Helix Studios Vegas Nights opusza nyerte –, de a főbb díjakból hármat is bezsebelt. Adam Ramzi jóvoltából övé a legjobb mellékszereplő díja, Cade Maddox révén a legjobb aktív alakítás díja, valamint a Jackie Beat által jegyzett forgatókönyvét is a legjobbnak ítélték.

 

Adam Ramzi, Leo Forte, Mr Pam és Josh Moore

 

Az év előadója díjat Blake Mitchel nyerte (ismét), Calvin Banks pedig az este legtöbbet díjazott előadójaként három szobrocskával gazdagodott, Ashton Summers a legjobb testért kapta az elismerést, a legjobb színész díja pedig Sean Fordnak jutott.

 

Blake Mitchell és párja, Chad Alec

 

Sean Ford

 

Ashton Summers

 

Johnny Rapid

 

A legjobb film, a Vegas Nights csapata

 

Akinek így szombat este akad üres 2,5 órája, az akár az egész gálát visszanézheti, amiből ha csak egyetlen epizódot emelhetnénk ki, akkor mondjuk Michael DelRay és Dante Colle kettősét választanánk. A civilben is bőszen trollkodó duónak ugyanis sikerült sajátos színt vinnie a műsorba, amikor a legjobb fenéknek járó szobrocskát felkonferálták. (1:40:33-tól)

 

 

 

Previous post

Kitiltották a YouTube-ot a világ egyik legnagyobb pride-járól

Next post

Vedd vissza a jövőd! - Július 4-én lesz az idei Budapest Pride