Kultúra

KIOSK: Álarc mögé bújtak a sztárok

Sejtelmes maszkok, elegáns nyakkendők, fülledt hangulat. Újabb tematikus bulival lepte meg vendégeit a KIOSK, ahol ezúttal nem csupán a szürke, de Valentin-nap lévén a szeretet minden árnyalata helyet kapott. A bódító koktélok és a pezsdítő ütemek mellett többek között Pirner Alma exkluzív show-ja gondoskodott az érzékek csábításáról. Az extravagáns estére több híresség is ellátogatott.

pirner_alma

Őrületes bulival zárta a Valentin-napot a KIOSK! A népszerű nagyvárosi találkozóhely már-már hagyományt teremt a filmtematikára épülő estéivel, amelyek időről időre egyre nagyobb tömegeket vonzanak. A 50 Shades of Love névre keresztelt rendezvény koncepcióját a nagysikerű A szürke ötven árnyalata című regény és film inspirálta – a buli számtalan meglepetést tartogatott. Az énekes és táncos produkciók fénypontjaként Pirner Alma Fétis Show-ja babonázta meg a közönséget.

A hömpölygő tömegben olyan sztárok is felbukkantak, mint Schell Judit, Szekeres Nóra, Muri Enikő Nagy Alexandra vagy éppen Nagy Ervin. Nóra nem csak a regénynek, de a beöltözős buliknak is nagy rajongója, az anyai kötelességekről azonban ilyenkor sem feledkezhet meg.

szekeres_nora

„Olvastam a könyvet és nagyon tetszett! A filmet még sajnos nem láttam, de az esemény kapcsán is kedvet kaptam hozzá. Jól éreztem magam az este, nagyon szeretem ezeket a tematikus, beöltözős bulikat, főleg, ha ilyen igényes, mint a KIOSK-ban. Máskor is voltam már hasonló összejövetelen, például a Sin City kapcsán” – mesélte Nóra. „Viszonylag ritkán jutok el szórakozni, most is előbb lefektettem Alexet, és amikor elaludt, akkor indultunk el” – tette hozzá a csinos anyuka.

Muri Enikő a Valentin-nap és A szürke ötven árnyalata mellett saját sikereit is ünnepelte.

„A könyvet és a filmet is szeretem, bár az utóbbiból a regényhez képest kimaradt néhány rész. Ritkán járok bulizni, de itt nagyon jó volt a program és a társaság is. Ráadásul aznap jött ki az új klipem, így volt okunk koccintani. A beszélgetős, társasjátékozós házibulikat is nagyon kedvelem, de örülök, amikor eljutok egy-egy nagyobb megmozdulásra ” – mondta az énekesnő, aki párjával és menedzsmentjével a szombati partin ünnepelte a klippremiert.

muri_eniko_es_parja

A szemet gyönyörködtető előadások után a rendezvény kifulladásig folytatódott, hamarosan pedig újabb felvonással jelentkezik a tematikus partisorozat.

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
hirdetés