Hírek

Kilencéves az AlterEgo

Ismét eltelt egy év. Mintha tegnap volt, hogy az AlterEgo nyolcadik születésnapját ünnepeltük, de máris eggyel több gyertya van azon a bizonyos tortán. Talán senkinek sem kell bemutatni a helyet, ahova annyi este jártunk már, és amihez nem egy feledhetetlen élményünk kötődik.

Alterego2

2007. március 14-étől várja közönségét a Dessewffy utcában Budapest emblematikus meleg klubja, amely előtt hétről hétre hosszú sorban állnak a vendégek. A klub folyamatosan megújul, hogy senki se unja meg: legutoljára az ősszel kapott új dizájnt és bővült egy új tánctérrel. A folyamatos átalakítások mellett azonban a remek hangulat és a fergeteges éjféli műsor is garantált.

Lady Dömper sziporkái és koránt sem szemérmetes megjegyzései nyitják az esték fénypontját: Mary Lou, Betty Blue és Giselle alkotta csapat produkcióját. Majd ezt követi maga a buli, hogy az aktuális slágerekre kitomboljuk magunkat, hogy elfelejtsük azt, ami rossz volt a héten, és hogy valakit táncba is vigyünk.

Lady Dömper

Az AlterEgo a megújulások mellett azzal is magára vonta a figyelmet, hogy folyamatosan sztárvendégeket látott vendégül a színpadán. A múlt hónapban lépett fel Tolvai Reni, de itt mutatta be új naptárát Kiszel Tünde is. A születésnapi hétvégén pedig nem más fog tölcsért csinálni a kezéből, mint Zalatnay Sarolta.

Abban biztosak lehetünk, hogy az elkövetkező években is tartogat majd érdekességeket az AlterEgo, akár egy új dizájnnal, akár egy sztárvendéggel. Kedves AlterEgo, még sokszor kilencet!

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb