Hírek

Kikövetelték a nézők, hogy a valóságshow a meleg párok ágyjeleneteit is mutassa

 

A brazil valóságshow, a De Férias com o Ex (az Exek az édenben / Ex on the Beach formátum brazil veriójának) epizódjai nem igazán különböznek a párkeresős műfaj hasonló darabjaitól. Az MTV gyártásában adásba kerülő műsor egészen most csütörtökig sajátos stratégiát követett: a heteró párok esetében az esti összebújást, vagy éppen az ágyjeleneteket is megmutatták, a meleg párok esetében azonban maximum egy csók, vagy a medence partján némi vetkőzés fért bele.

Mindez húsz évvel ezelőtt igazán progresszívnek hatott volna, napjainkban azonban botrány lett belőle: a közösségi médiában azonnal megkapta a nézőktől a visszajelzést a csatorna. Márpedig a valóságshow követői felháborodtak azon, hogy milyen dolog az, ha nem mutatják meg minden pár intim pillanatait. A felháborodás akkora méreteket öltött, hogy a csatorna gyorsan lépett, és csütörtökön már a Mattheus és Leo közötti szexet is követhették a nézők.

Annyian tiltakoztak a gyakorlat ellen, hogy még a Sao Paulo-i ügyészséghez is befutottak azok a panaszok, amik annak kivizsgálását követelték, hogy homofób diszkriminációnak számít-e a producerek lépése, írja a Metrópoles napilap. A már több helyi szériát megélt sorozatban egyébként ez az első alkalom, hogy azonos párok is szerepelnek. Az igazi felháborodás pedig akkor robbant be, amikor a közösségi médiában elkezdtek keringeni a párok kivágott intim jelenetei, amik végül nem kerültek a műsorba.

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb