Hírek

Kijött a világ leggazdagabb LMBT-személyeinek friss listája

A Forbes magazin közel három évtizede minden évben, így idén is nyilvánosságra hozta a világ leggazdagabb embereinek listáját. Az impozáns névsorban jócskán találunk neveket az LMBT-közösségből is.

2017-ben a világ leggazdagabb meleg férfija David Geffen, a DreamWorks Animation társalapítója és az Apple kiemelt befektetője. Vagyonát jelenleg 7,4 milliárd dollárra becsülik, amely a dobogó legfelső fokára repíti.

David Geffen

 

7 milliárd dolláros vagyonnal szorosan a nyomában van a 82 esztendős Giorgio Armani divatlegenda. Armani szegény olasz családban nőtt fel, kibukott az egyetemről, hogy aztán kirakatrendezőből divatbirodalom alapítójáig jusson.

Giorgio Armani

 

A leggazdagabb transznemű személy idén Jennifer Pritzker lett, aki a rendkívül tehetős Pritzker-család tagjaként emelkedett fel és vagyonát magánbefektetések révén gyarapította egészen 1,7 milliárd dollárig. Ez egész pontosan a 735. helyre lett elég. Nemkorrekciós műtétein 2013-ban esett át, ezt megelőzően az Egyesült Államok seregében szolgált.

Jennifer Pritzker

 

Végül a lista legmódosabb biszexuális személye egy norvég úriember, Stein Erik Hagen. A hatvan éves Hagen nős, négy gyermek édesapja és vagyonát az általa birtokolt áruházláncnak köszönheti.

Stein Erik Hagen

 

(Pinknews)

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin