Lifestyle

Kiegészítők tavaszra – férfiaknak

Végre itt a tavasz, a jó idő, egyre többet lehet a szabadban tartózkodni, hiszen minden nap egyre melegebb és melegebb van. Ilyenkor mindenki felfrissíti a ruhatárát, különböző kiegészítőket választ és élvezi, hogy sokszínűen lehet öltözködni.

Természetesen attól is függ, hogy hova szeretünk programokat szervezni, azonban egy paracord karkötő mindig jól tud jönni, főleg ha szeretünk erdős helyen kirándulni. Azon kívül, hogy nagyon divatos, a legtöbb ember nem is tudja, hogy milyen hasznos tulajdonságokkal rendelkezik. Magát a tárgyat taktikai vagy túlélő karkötőnek szokták nevezni, hiszen az anyaga általában 250 kg teherbírású ejtőernyőzsinór, ami kibontva akár 3 méter hosszúságú is lehet. A másik praktikus tulajdonsága, hogy egy iránytű van beleépítve a karkötőbe, ezzel segítve tájékozódásunk. Nagyon fontos, hogy a karkötő jó minőségű anyagból legyen, ezzel védve saját magunk biztonságát és a termék fakulását egy-egy meleg nyári napon. Egy ilyen karkötőt rengeteg dologra fel lehet használni, például óraszíjként, függőágyként, sátor rögzítéseként, cipőfűzőként vagy akár csatokat is tud pótolni. Csak érdekességként említeném meg, hogy jelenleg több ország hadserege is alkalmazza ezt az anyagot általános kötélzetként.

Egy fontos dolog , amit semmiképp se felejtsünk otthon, ha szabadtéri programot szervezünk, az pedig nem más mint egy jó minőségű napszemüveg. Talán nem is gondoljuk, hogy az egyre fokozódó napsugárzás nem csak a bőrünknek, de a szemünknek is ugyanolyan ártalmas. Szemüveg választás előtt fontos megnézni, hogy az adott termék rendelkezik-e megfelelő védelemmel és megfelelő lencsével, hiszen sok termék hosszabb használat után kezd el torzítani a látképünkön és nem úgy védi a szemünket ahogy kellene, ezáltal folyamatosan rontja a látásunkat.

 

A harmadik dolog, ami örök klasszikus és egyben célszerű magunkkal vinni minden alkalommal az nem más, mint egy zsebóra. Ha te sem szeretsz a csuklódon órát viselni, akkor ez a megoldás pont neked való. Kézzel kell felhúzni, elemre nincs is szükség a működtetéséhez és egy felhúzással akár 30 órát is üzemelhet az adott termék.

Egy utolsó dolog, ami nem maradhat ki egyetlen férfi ruhatárából sem az nem más mint egy csokornyakkendő. Ha erről a kiegészítőről beszélünk a legtöbb embernek rögtön a fokozott elegancia jut eszébe, pedig manapság már a hétköznapi divat részévé vált. Egy szövet nadrághoz, mokaszin cipőhöz, szép fehér inghez tökéletesen passzol egy ilyen kiegészítő akár egy kerti partiban akár egy elegáns vacsoránál.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb