Lifestyle

Kiderült, miért nem vállal gyereket Ellen DeGeneres

Évek óta folyik a spekuláció Hollywoodban, vajon lesz e közös gyermeke Ellen DeGeneres humoristának és párjának, Portia de Rossi színésznőnek. Bár kósza hírek gyakran felröppentek, végül soha nem bővült a család és Jerry Seinfeld Netflixen futó Comedians in Cars Getting Coffee című talk show-jában Ellen véget is vetett a találgatásoknak.

 

Ellen DeGeneres és felesége, Portia de Rossi

 

Fiatalabb koromban nagyon szerettem volna babát. Azt hittem adoptálni fogok. Arra soha nem gondoltam, hogy majd én szülök, de mindenképpen szerettem volna gyerekeket.” A műsorvezető ehhez annyit fűzött hozzá, hogy még mindig lehetne róla szó, Ellen azonban elhesegette a gondolatot: “Nem, Portia nem akar gyerekeket. Nem szereti, ahogy visítanak az úszómedencében azon a magas hangon, ami akkor jellemző, ha eksztázisban vannak. Egyszerűen nem szereti. Viszont még több lovat akar. Amit meg én nem!

Beszéltünk róla… De úgy döntöttünk jobban szeretjük a beszélgetéseinket háborítatlanul, a bútorainkat pedig ragadós szőlőlé nélkül” – adott sajátos indokot 2016-ban, egy másik interjúban Ellen.

A pár 2008-ban házasodott össze.

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb