Hírek

Kibukott Tom Daley másfél éven át tartó viszonya

Egy hónappal azután, hogy kiderült, a brit-amerikai álompár korábban titokban hét hónapig szakításban volt, újabb botrány tépázza az egykor idilliként beállított kapcsolat renoméját. A The Sun brit bulvárlap fedte fel, hogy a 22 éves olimpikon Tomnak Dustin mellett 18 hónapon át szeretője volt.

A brit modell Edward Williammel a fél-egy órás légyottokból álló viszony kizárólag a testiségről szólt. “Mindketten Londonban élnek, közel is laknak egymáshoz, megakadt egymáson a szemük. Ed természetesen tisztában volt vele, kicsoda Tom.” A műugró fiú által küldött üzenetek kimerültek annyiban, mint például “Itthon vagyok kanosan, át tudsz jönni?” vagy “Lance nincs itthon, ráérsz?” – számolnak be a források.

London Calling

Edward William (@edwardwilliamb) által megosztott bejegyzés,

A két srác viszonya londoni meleg körökben állítólag nyílt titok volt és többen utaltak arra is, hogy Dustin és Tom között kölcsön megállapodás volt a témában. A magazin megkeresésére Tom Daley nem kívánt nyilatkozni és Ed is csak annyit mondott, hogy nem hajlandó ezt megvitatni a The Sunnal.

Dustin és Tom az év második felében tervez összeházasodni.

hirdetés
hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb