Hírek

Kibékült a 79 éves lelkész a 24 éves román modell férjével

Újabb fordulat a hol megindító, hogy elképesztő love story-ban: újra együtt van a hatalmas korkülönbségről elhíresült házaspár, sőt, közösen fognak szerepelni egy tévéműsorban.

 

 

A nyugalmazott lelkész, a 79 éves Philip Clements akkor került be a hírekbe, amikor egyházával szakítva tavaly áprilisban házasságot kötött egy román modellel, a nála 55 évvel fiatalabb Florin Marinnal. Az idős úr eladta kenti házát, Bukarestbe költözött férjével, és az újonnan vásárolt, 100 ezer eurós lakást a modellre íratta. Nem sokkal később megtörtént, amitől sokan óvták, az esküvő után nem sokkal fiatal párja kitette Clements-et a lakásból, hajléktalanná vált, és barátok fogadták be, hogy fedél legyen a feje felett.

 

 

A 24 éves modell hamar más mellett kötött ki. Florin Marin a román médiában elismerte, hogy “szereti a pénzt”, és egy 48 éves üzletemberrel kezdett randizni, aki elmondása szerint jóval tehetősebb, mint nyugalmazott lelkész férje.

 

Florin Marin egy 48 éves üzletemberre cserélte férjét

 

A csúnya eset után Clements a válás mellett döntött, közben pedig egy 22 éves biológia szakos, romániai egyetemistával vigasztalódott. A The Sun tudósítása szerint most azonban úgy tűnik, mindkettejük számára rövid életűnek bizonyult az új kapcsolat és újra együtt vannak. Sőt, június 28-án egy showműsorban fognak szerepelni közösen, és Clements már most belengette, hogy amennyiben a továbbiakban is jól alakul a házasságuk, úgy ifjú férje lesz végrendeletének egyik kedvezményezettje.

Mindezt azok után, hogy korábban azt nyilatkozta, ostobaság volt részéről, hogy elvette a modellt és hogy a nevére íratta a lakást.

“Amikor jól mentek a dolgok kettőnk között, törvényesen is a nevére került a lakás, mert szerettem volna biztonságban tudni arra az esetre, ha meghalok. 79 éves vagyok, nem élek örökké, és azt akartam, hogy ő biztonságban legyen.”

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb