Színes

Kiakadtak a szülők, hogy leszbikus pár lett a bálkirály és bálkirálynő

Az ohiói Kings High School diákjai mint minden évben, idén is bálkirályt és bálkirálynőt választottak a végzősök közül. 2021 azonban különleges abból a szempontból, hogy azonos nemű pár, Annie Wise és barátnője, Riley Loudermilk kapták diáktársaiktól a legtöbb szavazatot.

 

Annie és Riley | Fotó: Facebook

 

Fantasztikus volt. Sikítottunk az örömtől, folytak a könnyeink. A korona leesett a fejemről és össze is tört” – mesélte Annie az NBC News-nak. A két 18 éves lány fél éve ismerkednek és az iskolakörzet történetében ők első azonos nemű pár, akik bálkirály és bálkirálnyő lettek.

Akadtak azonban szülők, akik kevésbé voltak elragadtatva a mérföldkőtől. Egy szülői értekezleten többen felháborodásuknak adtak hangot. Fontos azonban megjegyezni, hogy voltak, akik védelmükbe vették a párt és örömüket fejezték ki amiatt, hogy a középiskola ilyen nyitott és elfogadó.

Sajnálom, de én továbbra is úgy gondolom, hogy két nem van – férfi és nő. A hagyomány azt diktálná, hogy a királynőnek vaginája legyen, a királynak pedig pénisze és heréi. Pont!” – érvelt ezzel szemben egy másik szülő.

Az iskolakörzet nem igazán foglalkozott az ilyen és ehhez hasonló kritikákkal, hanem elismerte a pár győzelmét és sok boldogságot kívánt nekik.

Borítókép: Kings Local School District, Facebook

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb