Kultúra

Ki mondta, hogy a szeplő nem szexi?

Fiatal, tehetséges és baromi szexi. Az elmúlt hónapokban bezsebelt minden díjat, amit csak lehetett és azóta a világhírű magazinok versengenek kegyeiért. Elhoztam nektek a legmenőbb fotósorozatokat róla, amelyeket látva biztos, hogy ti is rajongói lesztek. Mert Eddie Redmayne egy igazán szerethető pasi.

Oscar partin a Vanity fair képsorozatában

Úgy tűnik, hogy a friss Oscar-díjas brit színész nemcsak a filmvásznon állja meg a helyét, hanem a divatfotózásokon is képes maradandót alkotni. A Men’s Health kiváló fotósa, Nino Muñoz egy laza és természetes sorozatot készített Eddie Redmayne-ről. Oly könnyedséggel pózol a villódzó vakuk előtt, hogy a hanyag elegancia nagykövete is lehetne.

Eddie Redmayne pimaszkodik Men's Health March 2015Vagány Eddie lazán Street style by Eddie Redmayne

Az Interview magazin februári száma különböző stílusú képeken mutatta be az akkor még csak Golden Globe-jelölt színészt. Jellegzetes arcvonásait és a szexepiljének számító szeplőit a fény-árnyék játéka és a fekete-fehér fotók még karakteresebbé tették. Meg kell vallani, Karl Templer stylist és Craig McDean fotós kitűnő munkát végzett!

Fekete-fehér Bőrkabátos Redmayne pózol Csizmás kandúr az Interview magazinban Eddie Redmayne Interview Magazine

Golden Boy. Daniel Jackson legfrissebb fotósorozata, amely a British GQ Style tavaszi számában jelent meg március közepén. A magazin két címlappal tiszteleg Redmayne színészi teljesítménye előtt. Az egyiken decensen, némi arcszőrzettel, a másikon pedig az erőteljes arcélét villantja meg. Nekünk nagyon bejön és Nektek?

GQ március GQ Style címlap

Fotók: GQ Style Spring-Summer, Interview Ferbruary, Men’s Health March, Vanity Fair

Szerző: Szakács Gábor

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin