Sziget2016

Két óra magassarkúban a színpadon

Fiatalok, tehetségesek és jól néznek ki. David Pereira és Jack Woodhead a Magic Mirror színpadán fog fellépni minden este a Berlinesque Cabaret társulatával. David artista, táncos és modell, Jack pedig zongorista, énekes és zenéket is szerez. Talán furcsa, de egyikük sem várja a közönségétől, hogy szeressék, nekik csak az a fontos, hogy kirántsák a hétköznapokból a vendégeket. Nem jártak még Budapesten, de alig várják, hogy minden este elvarázsolják a szigetlakókat. Ismerjétek meg egy picit őket!

Miért szerettek színpadon lenni?

David: Ezt nem lehet elmagyarázni. Egy belső hívásnak engedelmeskedem.
Jack: Lehetőséget ad, hogy az énemnek egy olyan oldalát fedezzem fel és mutassam meg, ami amúgy nem jönne elő. Ha nem a színpadon csinálnám, akkor az emberek valószínűleg szimplán őrültnek gondolnának.

Mennyire fontos, hogy szeressen a közönség?

David: Nem feltétlenül kell, hogy szeressen a közönségem. Jól kell végeznem a munkámat, és akkor remélhetőleg tudok valamit adni az embereknek, amit elvisznek magukkal haza.
Jack: Nekem sem az a célom, hogy szeressen a közönség. Tisztelem őket és szórakoztatni akarok. Ha a közönség nevet és élvezi a fellépésem, akkor jól érzem magam és élvezem, amit csinálok.

Mit akartok adni a közönségnek az előadásaitokkal?

Jack: Egy végtelen pillanatot, amikor a mindennapi problémák megszűnnek – ebben pedig sokat segít a nevetés.
David: Változó. De az mindig fontos, hogy jól érezzék magukat, hogy elfelejtsék a napi problémákat, eltűnjön a stressz – ha ez megtörténik, máris elértem valamit.

Jack Woodhead1
Jack Woodhead

Gyönyörű testetek van. Mennyit edzetek érte?

David: A színpad az edzés. Tényleg alig edzek azon kívül.
Jack: Próbálj meg két órán keresztül magassarkúban ugrálni a színpadon – kőkemény edzés.

Remélem, nem kényes téma. Van kimondott típus, akire buktok?

Jack: Nem, egyáltalán nem kényes téma. Én egyedülálló vagyok. Fiatalabb koromban azt hittem, hogy van egy bizonyos típus, aki bejön, de minden jel arra mutat, hogy nem tudok leragadni egyfélénél. Valaki olyan kell, aki meglep, aki erős jellem, és aki képes megnevettetni.
David: Szerencsés vagyok: a barátom, Unai pont a zsánerem.

Folyamatosan dolgoztok, állandóan kreatívnak kell lennetek. Ez elég kimerítő. Hogyan pihentek?

Jack: Egészen jó vagyok a semmittevésben, de maximum egy-két óráig. Kifekszem a napra, nekiállok könyvet olvasni, de aztán fél óra után a saját gondolataim térítenek el: újra készen vagyok egy sétára, egy fellépésre, vagy esetleg egy italra.
David: Barátokkal lazítani, néha dohányozni és közben jó zenét hallgatni. A leghatásosabb pihenés viszont az, ha semmit sem veszel túl komolyan. Úgyis minden úgy lesz, ahogy lennie kell.

Milyen egy tökéletes nap számotokra?

David: Tevékeny és eredményes.
Jack: Barátok, szeretet, napsütés, finom ételek, egy kis „kreatívkodás” és valószínűleg egy jó bor vagy gin.

Mindketten elég fiatalok vagytok, mégis sok mindent elértetek már. Mik a következő célok?

David: Megtartani a szenvedélyeimet és mindig őszintének maradni önmagamhoz. A munkában meg majd jönnek a kihívások.
Jack: A fő célom soha nem változik. Mindig olyan projekteket keresek, amiket őszintének érzek, amiben fejlődhetek emberként és művészként is. Most színházi előadásokhoz szerzek zenét, ami egy igazi ajándék nekem, és remélem, sokáig folytathatom még.

David Pereira2
David Pereira

Mi a legnagyobb álmotok?

Jack: Hogy mindig izgatottan és kíváncsian tekintsek a világra. Néha sajnos nem sikerül.
David: Segíteni a világot, bármit is csinálok.

Voltatok már Budapesten? Mennyire vagytok izgatottak a Sziget Fesztivál miatt?

Jack: Nem jártam még Budapesten, de csodás dolgokat hallottam a városról. Várom azt a mágikus hetet, amit a Szigeten tölthetek.
David: Én sem jártam még Budapesten, de alig várom. Tudom, hogy gyönyörű hely, sétálni akarok az utcáin, jókat enni és élvezni az ott töltött időt. A Sziget Fesztivál miatt pedig pont ugyanolyan izgatott vagyok, mint akik bérletet váltottak. Gyerünk, bulizzunk egy jót!

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

"Ezt is ajánljuk"
Bezárás
'Fel a tetejéhez' gomb