Itthon

Két nő és három gyerek, azaz egy család – A Fókusz videója

Két nő és három gyerek. Daisy, Timi, Zora, Árián és Ében még akkor is egy család, ha a jogszabályok, a közvélemény, vagy esetleg a szomszéd teljesen mást gondol erről. Mert család az egyedülálló szülős, a nagyszülős és az azonos nemű szülős felállás is. De hogyan lesz, illetve lett gyermekük? Erről szól a Fókusz videója:

 

Ők öten a Családok című fotókiállításon is szerepeltek:
Daisy Kalan vlogger, sokat beszél a nyilvánosság előtt a családjáról. Már 18 évesen tudta, hogy szeretne gyereket, ez pedig hamarosan teljesült is: 21 évesen megszületett első gyermeke, 22 évesen a második, 27 évesen pedig ismét bővült a család. Pont úgy, ahogy eltervezte. Daisy szerint ők már akkor is család voltak, amikor egyedül nevelte két kisfiát, hiszen mindehhez az kell, hogy vigyázzanak egymásra, és hogy a kicsiket szeretetben neveljék a felnőttek – vagy akár egy felnőtt.
Az ő életében nem volt meg a szeretetteljes környezet, éppen ezért nem hisz abban, hogy egy családhoz mindenképpen anya és apa is kell – hiszen ha ezek a szerepek be is vannak töltve, az még nem garancia semmire. A vlogger már nem egyedülálló anya, immár párjával, Tímeával nevelik a három trónörököst. Már megtörtént az eljegyzés is, és Tímea minden nap rágja Daisy fülét a házasság, vagyis jelenleg a bejegyzett élettársi kapcsolat miatt, de egyelőre kicsit még várnak. Az, hogy a kapcsolatuk ilyen szinten is hivatalossá váljon, persze Daisy számára is fontos; biztos benne, hogy mindannyiuknak szép emlék lesz, amikor megünnepelhetik szerelmüket.

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb