Itthon

Két anya és a gyerekeik: ők egy család – Daisy és Timi igaz története

fotó: Bielik István

 

A tévés szerkesztő-riporter Hadas Kriszta pályafutását számtalan izgalmas műsor fémjelzi. Oszlopos tagja volt a legnagyobb kereskedelmi csatornáknak, két alkalommal pedig az év televíziós szerkesztő-riporterének választotta a szakma.

Miközben írt könyvet és tanít, továbbra is a médiában dolgozik. 2015-től a Jön a baba Hadas Krisztával című dokureality-sorozat főszerkesztője és műsorvezetője. A sorozat első két évada a LifeNetwork csatornán, míg a harmadik évad az RTL II csatornán volt látható.

Hadas Kriszta a sorozatban egy szivárványcsalád történtét is bemutatja. Daisy és Timi ma már három gyermeket nevelnek és sokaknak lehetnek ismerősek. A vlogger Daisy Kalan YouTube-csatornáját több mint ötvenezren követik, és családjával tavaly Bielik István fotóművész kamerája elé is állt. A sokszínű magyar családokról készült fotókiállítás a szeptemberi Humen Fesztiválon volt látható.

Történetüket most három részben mutatja be Hadas Kriszta műsora:

„Daisyt az anyja verte, félelemben tartotta, az apja börtönben van. Amikor a szőke kislányból nagylány lett, semmi másra nem vágyott, csak arra, hogy jó anya legyen. Anonim donorok segítségével egyedül vállalta az anyaságot. Már volt két kisfia, amikor megismerkedett Timivel, aki szerelmével ellentétben kiegyensúlyozott családban nőtt fel. Így lettek ők egy család és elhatározták, hogy jöhet a harmadik baba.”

 

 

 

 

 

Sokszínű magyar családok fotói

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb