Színes

Kesha coming outolt: se nem leszbikus, se nem heteroszexuális

A pride hónapban az egyik legjobb dolog, hogy évről-évre látunk embereket, akikben megérik az elhatározás, hogy megnyíljanak szexualitás orientációjukkal és nemi identitásukkal kapcsolatban.

2022 júniusában a popikon Kesha is felkerül erre a listára. A Praying című dal énekesnője az Instagramon beszélt szexualitásáról.

“(…) csak egy pillanatot szerettem volna szánni arra, hogy mindenkinek elmondjam, hogy nem csak elég vagy, úgy ahogy vagy, de a világ kurva szerencsés, hogy itt vagy neki” – írta. “Nem vagyok meleg. Nem vagyok hetero. Nem tudom, mi vagyok. Szeretem az embereket. (…)”

Milyen furcsa, érdekes és szórakoztató az élet, nem igaz? Nem vagyok hajlandó semmi más lenni, tényleg, csak nyitott mindenre” – folytatta.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kesha (@iiswhoiis) által megosztott bejegyzés

 

Kesha az elmúlt években többször beszélt már szexualitásáról. 2019-ben az Attitude-nak elmondta, hogy biszexuális és nyílt kapcsolatban él barátjával. “Ő tudja, hogy én egy vad lélek vagyok, akinek szüksége van arra, hogy szabadon szaladgálhasson, és hogy mindig visszatérek a pajtásomtól almáért a pajtába” – mondta akkor az énekesnő a kapcsolatáról.

A tavalyi Biszexuális Láthatóság Napját arra is felhasználta, hogy megünnepelje a szexualitását: egy fellépés során megcsókolta Betty Who énekesnőt a színpadon. A két művész akkoriban együtt turnézott.

 

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kesha (@iiswhoiis) által megosztott bejegyzés

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb