Hírek

Kérsz ingyen melegpornót? Adakozz Bernie Sanders-nek!

 

Javában zajlik a versengés a demokrata jelöltek között, hogy végül ki lesz az, aki novemberben ringbe szállhat az elnökségért Donald Trumppal szemben. Míg a demokrata pártelitet az ájulás kerülgeti, amiért a demokratikus szocialistaként aposztrofált Sanders számít jelen pillanatban a legnépszerűbbnek, Trump egyenesen azért imádkozik, hogy Bernie legyen a kihívója – Amerikában egy „szocialista” elég fenyegető rémkép ahhoz, hogy a Trumpra befogott orral szavazó republikánusok is a jelenlegi elnököt támogassák.

Eközben a demokrata jelöltek nem csak egymással, hanem a szavazóktól begyűjthető adományokért is vetélkednek, amiből finanszírozni tudják a kampányukat. Sanders pedig kifejezetten népszerűnek számít a melegpornósok között, Blake Mitchell, Quin Quire, Sean Ford és Calhoun Sawyer is nyíltan őt támogatják.

 

 

Ahogy Ty Mitchell is, aki most pályatársával, Max Adonis-szal készített exkluzív tartalmat küld mindenkinek ingyen, aki legalább 3 dollárral (kb. 920 forint) hozzájárul Sanders kampányához. Minden segítség számít!

 

Ty Mitchell és Max Adonis

 

Akkor is van azonban opciónk, ha nem Sanders a kedvencünk: Kenny Benjamin ingyenes OnlyFans előfizetést kínál mindazoknak, akik bármennyi összeggel Elizabeth Warren kampányát támogatják.

 

 

Kiosztották a melegpornós díjakat, Blake Mitchell az év előadója

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb