Hírek

Keresztény aktivista segített elrabolni egy leszbikus anya gyermekét

Bűnösnek találták a keresztény aktivista üzletembert, aki segített elrabolni és kicsempészni az országból egy leszbikus anya kislányát.

lisa-miller-and-isabella-poster

A leszbikus szülők – Janet Jenkins és Lisa Ann Miller – 2000-ben létesítettek bejegyzett élettársi kapcsolatot. 2002-ben Miller életet adott mesterséges megtermékenyítéssel fogant gyereküknek. 2003-ban azonban elváltak, amikor Miller csatlakozott egy radikális keresztény egyházhoz és ennek hatására megtagadta orientációját. Ezután már úgy vélte, hogy a homoszexualitás bűn, és megpróbálta egyedüliként megszerezni gyerekük felügyeleti jogát. Több évnyi elkeseredett jogi harc után azonban a virginiai bíróság 2009-ben párjának, Janet Jenkins-nek ítélte a kislányt.

Pár héttel később néhány melegellenes keresztény aktivista segítségével Miller titokban elmenekült az országból az akkor hétéves Isabellával. Egyikőjüket sem látta azóta senki.

Az ügyben folyó nyomozás szerint egy Philip Zodhiates nevű üzletember, hogy a kislányt “megmentse” a leszbikus anyjától, elvitte őket a kanadai határra, és segített abban, hogy Közép-Amerikába repüljenek. A buffalói szövetségi bíróság a férfit bűnösnek találta, és nyolc évnyi börtönbüntetésre is ítélhetik.
Korábban már egy a szökésben segédkező lelkészt is 27 hónap szabadságvesztésre ítéltek, aki büszkén vonult börtönbe, és nem bánt meg semmit. Egy másik lelkészt pedig azzal gyanúsítanak, hogy Millert és a kislányt Nicaraguában bújtatja.

 

Previous post

Nyálcsorgató - Az orosz fitneszmodell

Next post

A férfi fehérnemű 100 éve három percben