Hírek

Katy Perry: Gyerekként eltiltottak a melegektől

A Vogue magazinnak adott interjút legutóbb Katy Perry és a beszélgetés során sok szó esett gyerekkoráról, neveltetéséről. Az énekesnő konzervatív, szigorúan keresztény családba született és szülei napi szinten tömték a fejét rasszista és homofób előítéleteikkel, amelyeket csak évekkel később, felnőtté válása küszöbén sikerült leráznia magáról.

Perry úgy emlékszik vissza a családi otthonra, mint valóságos templomra, ahol Marilyn Manson és Madonna koncertjeiről úgy beszéltek, mintha maga a sátán szervezte volna őket.

always the bride never the bridesmaid 😔@voguemagazine @commedesgarcons

KATY PERRY (@katyperry) által megosztott bejegyzés,

A házunk templom volt vasárnap reggel, vasárnap éjjel és templom volt szerda este is. Nem ünnepeltük a Halloweent és Jézus hozta a karácsonyi ajándékokat” – mesélte a Vogue-nak. “Így telt a teljes gyerekkorom és tinédzser éveim. Úgy érzem még a mai napig vannak rétegek, amelyeket le kell dobnom magamról.”

When u don’t trust the airline pillows 😞@voguemagazine @commedesgarcons

KATY PERRY (@katyperry) által megosztott bejegyzés,

Szülei azt is megtiltották neki, hogy meleg emberekkel szóba álljon és ha meleg párt látott az utcán, messze el kellett kerülnie őket. Amikor az I Kissed A Girl című számával berobbant a zenei életbe, nagyot fordult vele a világ. Szembe mert nézni saját szexualitásával és kilépett a szülei által addig köré épített burokból.

when you tell the girls to dress casual @voguemagazine @commedesgarcons

KATY PERRY (@katyperry) által megosztott bejegyzés,

A falak leépítésében rengeteget segített, hogy számtalan fajta emberrel találkozott rassztól, vagy szexuális orientációtól függetlenül. “Ezek az emberek egyáltalán nem olyanok voltak, mint amilyennek otthon mondták őket. A legszabadabb, erősebb, kedvesebb és befogadóbb emberek voltak, akikkel valaha találkoztam.

Az élő bizonyítéka vagyok annak, hogy nem az számít, honnan jössz, hanem hová tartasz. Történhet igazi változás, ha nyitva tartjuk a szívünk és az elménk.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb