Hírek

Káromkodó nagymamával kampányolnak a homofób politikus ellen

Nem csak elnökválasztás lesz az Egyesült Államokban november elején, de a kongresszus tagjait is ilyenkor szokták megválasztani.

cursing-grandmother-500x281

 

Természetesen ők is javában kampányolnak, és az egyik választókörzetben Josh Gottheimer megpróbálja kiütni a nyeregből New Jersey egyik jelenlegi képviselőjét. A híresen melegellenes, republikánus Scott Garrett már 2003 óta hivatalban van, és most egy ártatlannak tűnő, ám szabadszájú nagymamával próbálják megfogni. A padon ülő békés nagymama felemlegeti Garrett eddigi húzásait, és nem rejti véka alá véleményt, ami annyira negatív, hogy vastagon ki kell sípolni.

Garrett a nők egyenlő bérét szavatoló törvény ellen szavazott, természeti csapások után nem szeret a bajbajutottaknak segélyt nyújtani, de azért kereszténységére hivatkozva megtagadta saját pártjának kasszájába a befizetést, mert meleg és leszbikus képviselőjelölteket is indítottak a republikánusok.

 

Sweet Old Lady

Can you blame a grandma for speaking her mind? Scott Garrett has pulled the wool over our eyes. Enough is enough.

 

A nagymamán túl egyéb gondjai is lesznek idén. Részben éppen arra válaszul, hogy egykor nem volt hajlandó befizetni a közösbe, pártja most nem igazán nyúlt a zsebébe, hogy a kampányát támogassák. A politikai kommentátorok szerint ő az egyik olyan republikánus képviselő, akinek leginkább kérdéses az újraválasztása. Miután kiderültek LMBTQ képviselőjelöltekkel szembeni ellenérzései, még addigi támogatói, a nagyobb pénzügyi vállalatok is elfordultak tőle. Ha ez nem lenne elég, körzete jelentéktelennek számít a republikánusok számára, és az ellene ringbe szálló Gottheimer nem kispályás. A korábban Bill Clinton szövegírójaként a Fehér Házban dolgozó Gottheimer kétszer annyi pénzt tudott eddig összegyűjteni a kampányra.

Miután 2015-ben az Amerikai Legfelsőbb Bíróság kimondta a házassági egyenlőség egész országban érvényes törvényességét, Garrett támogatta az a törvényt, ami cégek számára lehetővé teszi, hogy vallási okokból megtagadják az azonos nemű házasulók kiszolgálását.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin