Hírek

Karácsonyi kisfilmben tárják elénk két férfi szerelmét

Már a boltokban is karácsonyi dekorációkkal, a televízióban pedig lassan karácsonyi reklámokkal és kisfilmekkel találkozhatunk. Meglehet, hogy még mindig november van, de Phil Beastallnak köszönhetően máris karácsonyi hangulatba kerülhetünk egy megható kisfilmmel, amely egy távkapcsolatban élő meleg párt mutat be – írja a Pink News.

A kisfilm a Made For You címet viseli, és ha esetleg Phil Beastall neve bárkinek is ismerősen cseng, az azért lehet, mert már 2014-ben is könnyeket csalt a szemünkbe Love is a Gift című kisfilmjével. Az idei csomagolásban egy meleg párral ismerkedhetünk meg, akik távkapcsolatban élnek, és legtöbbször a Facetime segítségével tudnak beszélgetni és általánosságban tartani egymással a kapcsolatot. A snittek egy megható családi karácsonyra invitálnak minket, de előtte bemutatják, hogy a két férfi hogyan is osztozhat romantikus pillanatokon, amikor oly sok minden választja el őket.

Beastall és csapata egy olyan történetet szerettek volna elmesélni, amely a szeretetről és a társaságról szól egy kis karácsonyi körítéssel.

„Arra akartunk rávilágítani, hogy bárkibe beleszerethetsz nemtől, etnikumtól vagy a társadalmi elvárásoktól függetlenül. Ezek a srácok az interneten ismerkedtek meg, és egyszerűen képtelenek voltak elszakadni egymástól, mert olyan sok közös dolog van bennük – egyszerűen egymásnak lettek teremtve. Az a tény, hogy ezúttal két férfi van a filmben, csupán a véletlen műve.”

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb