Lifestyle

Kanadai művész alkotta újra kedvenc Disney-hőseinket

Amikor a Disney napról napra jelenti be legújabb élőszereplős feldolgozásait mindannyian visszagondolunk az eredeti mesékre, melyek sokunk gyerekkorát idézik. Arra azonban talán álmunkban sem gondoltunk volna, hogy mesehőseink egy napon az ellenkező nem képviseletében szerepelhetnek egy kanadai művész alkotásain.

Sakimichan alkotásai között találkozhatunk a kis habfiúval és ellenségével, akárcsak Hádész női alakjával és Jacqueline Skellingtonnal kedvese, Sal, karjaiban. Elmaradhatatlannak tartotta olyan klasszikusok újragondolását is, mint a szépség és a szörnyeteg, a 101 kiskutya gonosztevője, akit ezúttal a Mr. De Vil megszólítás illet meg, valamint megcsodálhatjuk a Notre Dame-i Toronyőr cigányfiúját, Demónát, a Jégvarázs főhősét és a híres indiánt, aki a mese szerint békét teremtett törzse és az angolok között.

 

Ursula

 

Jack Skellington

 

Pocahontas

 

Demóna

 

Hádész

 

Elsa

 

Esmeralda

 

Szörnyella De Frász

 

Szépség és a Szörnyeteg

 

Ariel

 

Különböző kreatív lelkek már korábban is sikeres kísérletet tettek a Disney világának még színesebbé tételére. Így tett Richard Schaefer, aki talán a történelem legszebb és legsokoldalúbb Disney hercegnője lehetett Instagram oldalának köszönhetően.

 

Egy fiú a legszebb Disney-hercegnő – Humen Online

Hogy pontosan melyik Disney-hercegnő? Hát az összes! A 22 éves Richard Schaefer egy kissé odavan a mesebeli hercegnőkért. Mivel szakmáját tekintve profi sminkes, rendre saját magát alakítja át, bármikor lehet belőle Ariel, a kis hableány, vagy épp Pocahontas. Több mint 3500 fotójával kezd az Instagram legismertebb cosplay queen személyiségévé válni, az alábbiakban rövid ízelítő …

 

Egy eljegyzési fotósorozat alkalmával az amerikai Yalonda és Kayla disney hercegnőkként pózoltak romantikus képeiken.

 

Fotósorozat – Hercegnők esküvője – Humen Online

Yalonda és Kayla az Egyesült Államok Maine államából úgy döntött, szakít a Disney-mesék hagyományos történetszövésével és Belle-nek, valamint Hamupipőkének öltözve készíttetik el eljegyzési fotósorozatukat. “Meg akartuk mutatni, hogy két hercegnő is lehet szerelmes egymásba.”

 

Egy francia művész pedig újragondolván a karaktereket – akárcsak Sakimichan – megmutatta, mi történhetett volna, ha mondjuk John Smith inkább az indián harcost, Kocoumot választja.

 

Ilyen, amikor egy francia meleg művész hozzányúl a Disney-hősökhöz – Humen Online

Yannick Tallarida művei polgárpukkasztóak, perverzek, de eléggé poénosak is. A francia művész az Advocate magazinnak adott interjújában elmondta, hogy gyerekkorában mindig zavarta, miért nincsenek meleg főhősök a népszerű rajzfilmekben: “Azon töprengtem, hogy miért nem lehet egyszer a szőke herceg vagy egy szuperhős meleg? Ezért élvezem annyira felnőtt fejjel a kedvenc hőseim ilyen irányú átalakítását.”

 

A kreatív elgondolásokhoz azonban nem feltétlenül van szükség alapos előkészületekre, amit mi sem bizonyít jobban, mint amikor egy ügyvéd Elzának öltözve szabadított ki egy autót a hóviharból.

 

A Jégvarázs Elzájának öltözött draq queen puszta kézzel tolt ki egy hóban elakadt rendőrautót – Humen Online

Futótűzként terjed az alábbi videó az interneten, 12 óra alatt kétmillióan nézték meg, ahogy a Jégvarázs című animáció főhősének, Elzának öltözött drag queen a márciusi hóviharban elakadt rendőrautót kiszabadítja a hó fogságából. A 37 éves ügyvéd, Jason Triplett a mentőakció végén illedelmes pukedlit is bemutatott az előadást élvező bostoni bár közönségének.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb