Hírek

A kamasz fiúkat nem szabad együtt hagyni, különben melegek lesznek – állítja a keresztény rádiós műsorvezető

 

Linda Harvey, a Mission America nevű, melegellenes keresztény csoport alapítója egy vallási rádióadónak is műsorvezetője. A From the Median adásában levezette, hogy a szülőknek nem szabad hagyni, hogy kamasz fiaik együtt töltsék az időt, mert ez csak a meleg szexet bátorítja. Arra figyelmeztet, hogy kerülni kell az olyan “azonos nemű körülményeket”, mint a fiúknak szóló nyári táborok, vagy ott-alvás egy barátjuknál. Véleménye szerint a szülők ezzel veszélybe sodorják gyermekeiket.

“Ha megteremtitek a lehetőséget, akkor a befolyásolható gyerekek, többnyire a kamaszok – és különösen a kevesebb erkölcsi tartással bírók – azt fogják gondolni, miért is ne próbálnák ki? Mindenhol ott van a lehetőség, ahol azonos nemű diákok vannak együtt és közösen szocializálódnak, éppen ezért volt mindig is tabu a homoszexualitás az iskolákban, táborokban és az ifjúsági szervezetekben.”

 

Már csak azért sem engedné nyári táborokba a fiúkat, mert az idősebb homoszexuálisok (akár diákok, akár tanárok) már ott ólálkodnak prédára várva. Harvey ezen agymenését még akár tekinthetjük ártalmatlannak és megmosolyogtatónak is. Az már kevésbé vicces, hogy ugyanolyan különleges ügyészt követel az amerikai LMBTQ szervezetek ellen, mint aki Donald Trump orosz kapcsolatait is vizsgálja.

“Ami itt különleges ügyészt érdemel, az a homoszexuális csoportok igyekezete, hogy normálisnak állítsák be ezt a fajta viselkedést Amerikában. Sajnos most a legtöbb amerikai diák azt tanulja, köszönhetően ezeknek a manipulátoroknak, hogy a zaklatás és a gyűlöletbeszéd ellen el kell fogadni ezt a viselkedést. De nem, nem kell elfogadni! Ezt a bűnt senkinek sem kell elfogadnia a gyűlöletbeszédre hivatkozva.”

Harvey nagyon aktív melegellenes kérdésekben, legutóbb azzal került be a hírekbe, hogy vissza akarja venni a szivárványt az LMBTQ közösségtől.

 

Lenny Kravitz post inject banner
Previous post

Először szerepelnek transznemű modellek a PETA globális kampányában

Next post

Villantanak a fröccskoktélok