Kultúra

Justin Bieber visszautasított egy filmszerepet egy meleg szexjelenet miatt

Az Uber Girl című film egyik írója szerint a tinisztár csak akkor hajlandó elfogadni a neki ajánlott szerepet, ha a forgatókönyvből kivágják a meleg szexjelenet.

Pete O’Neill a New York Post’s Page Six-nek árulkodott: “Nem akar a része lenni a projektnek, hacsak nem vesszük ki a forgatókönyvből azt a jelenetet, amelyben az ő karaktere az egyik háttértáncossal szexszel.”

Bieber képviselője viszont tagadja O’Neill vádjait, szerinte nincs igazság abban, amit mond, és ez a beszélgetés meg sem történt.

justin_bieber

Az Uber Girl elég kezdeti fázisban van, sokat nem is lehet róla még tudni. Annyi biztos, hogy eddig független filmként fejlesztették, majd felkarolta a projektet a Cinema Epoch. Most a készítők azon dolgoznak, hogy egy nagyobb stúdió is a film mögé álljon. Biebert azért lenne fontos megnyerni, hogy így minél több nagy támogató szálljon be pénzével a moziba.

Pete O’Neill ugyanakkor megjegyezte, hogy Bieber mellett olyan sztárokat is szívesen látna a vásznon, mint Selena Gomez, Ariana Grande vagy a Mad Menből ismert Kiernan Shipka.

hirdetés
Previous post

Idén végre LMBTQ alkalmazottait is külön számon tartja a Facebook

Next post

A világ azért jó, mert sokszínű – interjú Till Attilával