Nyálcsorgató

Jövőre sem maradunk szexi ausztrál tűzoltós naptár nélkül

A nemzetközileg is elismert ausztrál tűzoltó naptár immár 29. éve lobbantja lángra a szíveket! Tavaly 750 milliós Facebook-nézettség mellett több mint 100 országban terjesztették, így a világ legikonikusabb naptárává vált.

A 2022-es naptár – amely Magyarországra is rendelhető – nagyobb lesz, mint valaha. Szereplői pedig nemcsak maguk a tűzoltók, hanem háziállatok, ausztrál vadon élő állatok, haszonállatok, terápiás és mentett lovak gyűltek össze Délkelet-Queensland egész területéről, hogy részt vegyenek a fotózáson.

A világ legkedveltebb naptárának elkészítése nem mindig zökkenőmentes. A naptár rajongói csak a tűzoltók és az állatok legjobb pillanatait látják. “A naptár rajongói csak nevetnének azon, hogy a tűzoltóknak mennyi harapást, rúgást és karmolást kell elviselniük a fotózás során. Vannak pillanatok, amikor elgondolkodom azon, hogy nem kellene-e egy főállású ápoló a forgatáson. Olyan, mintha egy állatkertben dolgoznánk, fantasztikus móka!” – mesélte Brett Cunliffe, a vezető fotós a The Advocate-nek.

A befolyó összeg ezúttal is nemes célra megy majd: elsősorban állatmenhelyeknek.

A fényképek kattintással teljes méretben is megtekinthetőek.

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb