Életmód

Jövő szombaton jön a Mr. Gay Hungary döntő – Mától elérhetőek a jegyek a rendezvényre

Javában zajlanak a Mr. Gay Hungary előkészületei. A verseny döntőjét november 17-én tartják a 4Play Lounge rendezvényhelyszínen.

 

 

Barber és fodrász, kozmetika és manikűr, fotózás és reklámfilm-forgatás. A Mr. Gay Hungary verseny döntősei már a jövő szombati döntőre készülnek – és hamarosan egy videóban is megmutatják magukat.

 

Még nem teljes a létszám – fotózásra várnak a srácok

 

Gyors visszatekintés: Mr. Gay Hungary versenyt először 2004-ben rendeztek Budapesten, és ezt követően négy éven keresztül folyamatosan megválasztották Magyarország meleg férfiúját.

Ezután tíz év kihagyás következett, de idén ismét megrendezik azt a versenyt, amelynek nyertese a „Magyarország LMBTQ nagykövete” címet viselheti egy esztendőn át, valamint ő képviselheti hazánkat a Dél-Afrikában zajló világversenyen.

A jelentkezők közül szakmai zsűri választotta ki azt a 20 fiút, akik egy online előválogatóban mérettették meg magukat, és ahol a nagyközönség szavazta meg, kiket juttatnak be a döntőbe.

A november 17-én, a volt New Orleans Clubban megrendezésre kerülő döntőn a fiúk már egy színpadi show keretében bizonyíthatnak a zsűri előtt, ahol az LMBTQ közösséget érintő kérdésekre ugyanúgy válaszolniuk kell, mint ahogy megmutatni magukat különböző összeállításokban a kifutón.

Rajtuk kívül a döntőt a hamarosan Magyarországon jelentkező Euphoria Cabaret queer varieté műsora színesíti az újcirkusz, a vogue tánc, a burlesque és a boylesque legtehetségesebb előadóival.

 

 

A verseny házigazdája kedvenc magyar dívánk, az utánozhatatlan Lady Dömper, az AlterEgo Club háziasszonya.

 

A Mr. Gay Hungary győztese 2019. április végén a dél-afrikai Fokvárosba utazik, hogy a helyszíni felkészülés után elinduljon a Mr. Gay World címért. A Mr. Gay World európai igazgatója, Gabriel Profanter külön üdvözölte, hogy a világverseny történetében először magyar fiú is ott lesz az indulók között, és hogy Magyarországon újra Mr. Gay Hungary versenyt szerveznek.

A döntőre jegyek már elővételben kaphatóak a TIXA oldalán.

 

 

 

Previous post

Kiderült, ki a világ legbefolyásosabb meleg cégvezetője

Next post

Díjeső és környezetvédelem a Kristinus borbirtokon