Hírek

Jön az okosgumi, ami méri a teljesítményedet

Elgondolkoztál már azon, mennyi kalóriát égetsz el szex közben? Aktus során érdekelne egy lépés- ki-be számláló? A pontos farokméreted?

Ha bármelyik kérdésre igen a válasz, akkor itt a kütyü, amire mindig is vágytál. A brit British Condom cég azt állítja, megalkották a világ első okosóvszerét, ami kielemzi viselője teljesítményét, és még a nemi betegségeket is segít felismerni.

 

A statisztikabolondokat bőséges adattal látja el, heti, havi, és éves bontásban is lekérdezhető, mennyi volt a lökések száma, sebessége, hány pozíció fordult elő, stb. Aki aggódna a személyes adataiért, azt a Nottingham központú cég megnyugtatja, hogy az adatgyűjtést anonim módon végzik, de aki akarja, egy kattintással megoszthatja barátaival.

A többi viselhető okoseszközhöz hasonlóan jelen esetben is egy nanochip és a bluetooth technológia segítségével gyűjti az adatokat az okostelefonos applikáció.

Bár még nem került forgalomba, máris 96.000 felhasználó előrendelte a terméket, amit 59,99 fontért (kb. 21700 forint) lehet majd megvásárolni. Az i.Con márkanév alatt forgalmazott okosóvszer ugyanakkor csak nevében óvszer, valójában egy okosfarokgyűrű, amit a felhelyezett gumi tövére kell húzni.

Az egy év garanciával érkező i.Con kerülete szabályozható, újra és újra viselhető, és még integrált USB porttal is rendelkezik, a töltéshez pedig 6-8 órára van szüksége.

A British Condom 1999 óta gyárt óvszereket, de rajtuk kívül már több cég is előállt hasonló termékekkel.

(The Sun)

 

CC header banner – 2019 júl

Hozzászólások

Previous post

Fotósorozat: 100 napon át sokkol külsejével az angol transzvesztita srác

Next post

Elő a bőröndökkel! A világ minket vár!