Egészség

Jól érzed magad a bőrödben?

Egy 60 kg-s nőből 5-9 kg, egy 90 kg-s férfiból 6-13 kg a bőr. Első számú védelmi vonalunk, meghatározó szerepet tölt be az érzékelésben, az anyagcserében vagy immunrendszerünkben. Továbbá érzékszerv is. Figyeljünk oda rá! Évente javasolt anyajegy- szűrésre menni. Nem érdemes a kiütéseket sem elhanyagolni, hiszen valamilyen reakció okán jelennek meg a bőrön. Számos bőrtünet más betegség, fertőzés kialakulására figyelmeztet. Más a gyermekek, a nők és a férfiak bőre is, másképp reagál a bőr az egyes kezelésekre.

A legtöbb, a szervezetünket ért károsodás tükröződik a bőrön, csak néhány példa:

  • a májat, epét ért károsodás jellemző tünete a sárga bőr,
  • a rozácea (kitágult pórusok és értágulatok) gyomor/bélrendszeri zavarra utalhat,
  • a nagyon száraz, viszkető bőr lehet vesebetegség tünete,
  • a kiütés utalhat fertőzésre, érzékenységre, allergiára.

A bőrünk továbbá a külső megjelenésünk alapja, így ezért is érdemes ápolni, gondozni. A szép bőr, vonzó megjelenés sikereket okoz a mindennapokban, úgy a magánéletben, mint a munkában, karrierünkben. A legfontosabb azonban mégis az, hogy “jól érezzük magunkat a bőrünkben”.

Az öregedést, ráncosodást megállítani nem lehet, lelassítani azonban igen, a bőr hidratáltságát, rugalmasságát meg tudjuk őrizni. Ennek számos módja van, a technológia fejlődése (pl. mikrotűs rádiófrekvenciás kezelés, lézeres kezelések), az egyes alapanyagok, pl. a hyaluronsavak, és a pontos, személyre szabható eljárások lehetővé teszik a természetes hatású, akár vágás nélküli kezeléseket.

Spring Thread tartós szál, ára: 500.000 Ft, plasztikai sebészeti konzultáció szükséges!

Frakcionált lézeres kezelés, ára teljes arcra 95.000 Ft
https://koec.hu/frakcionalt-lezeres-arckezeles

Pigmentfoltok kezelése, Skin Tech-Only touch / db 3.000 Ft.
https://koec.hu/pigmentfoltok-eltavolitasa-lezerrel

A bőrápolásnál tehát az első célunk, hogy törődjünk bőrünkkel, mert bőrünk kommunikál velünk: foglalkozzunk a tünetekkel, ápoljuk, gondozzuk. Ne féljünk tanácsot kérni kozmetikustól, bőrgyógyász szakorvostól, hogy mi a számunkra legmegfelelőbb ápolási forma.

A második cél, hogy önbizalmunk megerősítéseként nyugodtan vegyünk igénybe bőrápolási, esztétikai kezeléseket, eljárásokat. Manapság egy görbe orr, egy látásunkat már zavaróan lógó szemhéj negyedóra alatt, műtét nélkül korrigálható. Képesek vagyunk a nem letornázható zsírfelesleget kíméletesen eltávolítani, akár visszaültetni és azzal formázni testünket mindössze 1-2 napos pihenőidővel. Akár ebédidő alatt eltüntethetők a szem alatti-gyakran genetikai okból jelen levő- sötét karikák. A legfontosabb, hogy találjuk meg a több száz lehetőség közül azt, ami az igényeinknek és a lehetőségeinknek, adottságainknak legjobban megfelel.

Felső szemhéj plazmakezelése, 120.000 Ft
https://koec.hu/plazmakezeles 

Szem alatti karika kezelése hyaluronsavval, a betöltött anyag mennyiségétől függően

https://koec.hu/rancfeltoltes-hyaluronsavval

Zsírleszívás vízsugaras technológiával (BodyJet), ára 490.000 Ft-tól, plasztikai sebészeti konzultáció szükséges! Mivel különösen kíméletes, 1-2 napon belül munkába lehet állni, férfiaknak különösen ajánljuk!

https://plasztika.koec.hu/zsirleszivas

Végül beszélnünk kell a nemi betegségekről, mely szintén a bőrgyógyászathoz kapcsolódik. A legtöbb és leggyakoribb nemi betegség tünetmentesen, akár évekig lappanghat, a megfelelő kezelés hiánya a páciens és partnere számára súlyos szövődményekhez, meddőséghez, impotenciához, egyes esetben akár daganatok kialakulásához, halálhoz vezethet. A szűrés az éves rutinvizsgálatok része kell, hogy legyen.

A Körúti OrvosEsztétikai Centrum 2007 óta várja pácienseit a legújabb eszközparkkal, minőségi alapanyagokkal, melyet több évtizedes, nemzetközi tapasztalatokkal rendelkező szakorvosok alkalmaznak. Centrumunk diszkrét, barátságos, pácienseinket hétköznap 8-20 óráig várjuk bármilyen bőrgyógyászati, esztétikai problémával.

Previous post

NV Holders - Elegáns ingtartó stílusos férfiaknak

Next post

Videó - Ilyen őrületes volt az idei The Cruise