Hírek

Johnny Rapid visszavonul a felnőttfilmezéstől

 

Vírusként söpört végig az internet ilyesmire érzékeny szegletében a hír, hogy a meleg felnőttfilm-ipar sztahanovista élmunkása, Johnny Rapid nyugdíjba vonul. A művésznév a 27 éves Hylan Anthony Taylort takarja, aki az elmúlt évtizedben egyedül csak a Men.com stúdiónál több mint 200 alkotásban szerepelt.

Bár működését tekintve az egyik legszorgalmasabb előadó, számára a melegpornó csupán üzlet. Johnny Rapid egy gay-for-pay előadó, azaz heteroszexuális férfiként csak a pénz miatt szexel férfiakkal. 2014-ben családon belüli erőszak miatt letartóztatták, amikor kezet emelt a feleségére (akivel közös gyerekük is van), mert az nem volt hajlandó belemenni egy édeshármasba egy fiatalkorú lánnyal.

Most a Twitteren jelentette be, hogy ennyi volt és visszavonul. Később a szaksajtó és a rajongók döbbenetét látva sietve kiegészítette a tweetet azzal, hogy a koronavírus járvány miatt szünetelteti a munkát. A követőinek megerősítette, hogy a járvány miatt most tanácsos kerülni a társasági érintkezést, anélkül meg bajosan lehet a klasszikus pornóipari tevékenységet űzni. (Nyilván az olyan platformok, mint az OnlyFans vagy a Chaturbate biztosítani fogják, hogy a munka nélkül maradt előadók home office-ból is dolgozni tudjanak.)

 

 

Rapidon kívül a nagyobb felnőttfilmes stúdiók is leállnak a koronavírus miatt a forgatásokkal. Szerencsére minden stúdió raktárra termel rendszerint, így a következő hetekre a rajongók el lesznek látva azért friss anyaggal.

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb