Kultúra

John Barrowman keményen dolgozik a Torchwood visszatértén

John Barrowman a múlt héten rendezett Comic-Conon beszélt arról, hogy szóba került az ikonikus sci-fi sorozat feltámasztása.

A Doctor Who című, több mint 50 éve futó széria spin-offja, a Torchwood 2011-ben köszönt el a képernyőtől, de hála Barrowmannek és testvérének Carolnak, képregény formájában ma továbbra is a rajongók rendelkezésére áll. A színész a Zap2It-nek arról mesélt, hogy beszélgetnek már a sorozat felélesztéséről.

“Hétfő reggel volt egy telefonos megbeszélésem, amin azt vitattuk meg, hogyan lehetne a show-t visszahozni a képernyőre. A rajongók ismernek, szóval tudják, hogy ilyet csak akkor jelentek ki, ha teljesen komolyan gondolom és hiszek benne” – mondta Barrowman.

barrowman_640x345_acf_cropped

Az földönkívüliekre vadászó különítmény, akiket a John Barrowman által alakított, “multiszexuális” Jack Harkness kapitány irányított legközelebb egy rádiójátékban fognak feltűnni novemberben. Ezt még májusban jelentették be közösen a sorozat főszereplői, Barrowman, Eve Myles és Gareth David Lloyd.

Amíg viszont mindenki a készülő rádiójátékra vár, Barrowman arra buzdítja a rajongókat, hogy vásárolják meg a képregényeket. “Vegyük úgy, mint egy kickstartert. Ha veszel egy képregényt, megmutatod, mennyire szeretnéd, hogy a sorozat visszatérjen. Szükségünk van Jack kapitányra a képernyőn!”

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb