Színes

Jó helyen áll a nemzetközi mezőnyben az átlagos magyar péniszméret

86 ország Google-kereséből származó adatait felhaszálva készítette el tanulmányát a From Mars online gyógyszertár. A kutatás során a cég arra volt kíváncsi, vajon mekkora az egyes nemzetek átlagos péniszmérete – számol be az RTL.hu. Fontos kiemelni, hogy az adatok azokat a számokat tükrözik, amiket az emberek bevallottak a Google-nek, tehát nem tudományos pontosságú számokról van szó.

Saját péniszük paraméterei alapján sokan böngészik az internetet. Vajon megfelelő-e a mérete vagy a formája? Navin Khosla gyógyszerész szerint a pénisz mérete sokaknál befolyásolhatja az önbizalmat és az önképet.

A online gyógyszertár a kinyert adatokból grafikát is készített, amelyből kiderül, hogy az ecuadori férfiaknak van átlagosan a legnagyobb péniszük. Az ottani számok szerint az erektált átlagos méret 17,61 centiméter. A TOP3-ban emellett egy másik dél-amerikai ország, Bolívia is szerepel. A második helyen a közép-afrikai Kamerun áll. A nem reprezentatív lista végén csupa délkelet-ázsiai ország található: a Fülöp-szigetek, Tajvan és Kambodzsa (utóbbi 10,04 centiméterrel erektált pénisz esetén).

A magyarok a maguk átlagos 14,99 centiméterükkel a mezőny első felének közepén, a 28. helyen állnak. Előttünk (Costa Rica és Honduras) és mögöttünk (Mexikó) is közép-amerikai országok találhatóak.

 

Fotó: From Mars

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb