Hírek

“Jézus által írt levél” fenyegeti viharokkal az ausztrálokat az egyenlő házasság miatt

Nem mindennapi levél került a postaládákba az Ausztrália déli partjainál fekvő Tasmania székhelyén, Hobartban. A magát “Isten szolgájaként” aposztrofáló ismeretlen szerző óva inti a kétszázezer fős város lakóit: ha az ausztrál kormány nem vonja vissza az azonos nemű párok házasságát engedélyező törvényt, úgy lecsap Isten haragja és viharokkal árasztja el az országot.

 

Ausztrália, a déli partoknál Tasmaniával

 

Ez egy figyelmeztetés, hogy hátat fordítsatok bálványaitoknak, a drog- és alkoholfogyasztásnak. Lopás, paráznaság, házasságtörés. Ne tanítsátok többé gyermekeiteket rombolásra.” – olvasható a levélben. “Én, Jézus Krisztus Tasmania felé tartok paráznaságotok miatt.

 

 

Az üzenet felszólítja Hobart lakóit, hogy hívják fel szenátorukat, érjék el, hogy beszüntetésre kerüljön többek között a házassági egyenlőség, az abortusz, a paráznaság és a pornográfia. Ha mindez nem történik meg, Isten haragja lecsap Ausztrália nyugati partjaira.

Mint ismert, a kontinensnyi államban több éves társadalmi vita után, egy sikeres novemberi népszavazást követően tavaly decemberben vált törvényessé a meleg és leszbikus párok házassága.

 

Igen a házassági egyenlőségre Ausztráliában – Lezárult a népszavazás

 

Hotel Sopron footer banner
Previous post

Se te, se ő – Vajon ki elég jó nekem?

Next post

Amit ma megtehetsz, holnap ne bánd meg! – Alternatíva Alapítvány és ártalomcsökkentés