Hírek

“Jézus által írt levél” fenyegeti viharokkal az ausztrálokat az egyenlő házasság miatt

Nem mindennapi levél került a postaládákba az Ausztrália déli partjainál fekvő Tasmania székhelyén, Hobartban. A magát “Isten szolgájaként” aposztrofáló ismeretlen szerző óva inti a kétszázezer fős város lakóit: ha az ausztrál kormány nem vonja vissza az azonos nemű párok házasságát engedélyező törvényt, úgy lecsap Isten haragja és viharokkal árasztja el az országot.

 

Ausztrália, a déli partoknál Tasmaniával

 

Ez egy figyelmeztetés, hogy hátat fordítsatok bálványaitoknak, a drog- és alkoholfogyasztásnak. Lopás, paráznaság, házasságtörés. Ne tanítsátok többé gyermekeiteket rombolásra.” – olvasható a levélben. “Én, Jézus Krisztus Tasmania felé tartok paráznaságotok miatt.

 

Rodney Croome

170 years on, it seems Hobart is once again “the Sodom of the South Seas”. Thanks to Martine Delaney for this photo of a bizarre poster in Salamanca Courtyard.

 

Az üzenet felszólítja Hobart lakóit, hogy hívják fel szenátorukat, érjék el, hogy beszüntetésre kerüljön többek között a házassági egyenlőség, az abortusz, a paráznaság és a pornográfia. Ha mindez nem történik meg, Isten haragja lecsap Ausztrália nyugati partjaira.

Mint ismert, a kontinensnyi államban több éves társadalmi vita után, egy sikeres novemberi népszavazást követően tavaly decemberben vált törvényessé a meleg és leszbikus párok házassága.

 

Igen a házassági egyenlőségre Ausztráliában – Lezárult a népszavazás

 

Previous post

Se te, se ő – Vajon ki elég jó nekem?

Next post

Amit ma megtehetsz, holnap ne bánd meg! – Alternatíva Alapítvány és ártalomcsökkentés