Hírek

Jeremy Jordan átnevelő terápiától mentené meg unokatestvérét

Jeremy Jordan, a Supergirl című sorozat Win Schottja a hétvégén indított el egy adománygyűjtést, hogy elhozhassa leszbikus unokatestvérét egy átnevelő táborból. Pár nap alatt már 5 000 dollár gyűlt össze.

A színész így mutatta be unokatestvérét a Twitteren: “Ismerjétek meg Sarah-t. Osztályának felső 10 %-ban van, tájfutó, valamint tagja a National Honor Societynek. És leszbikus.” Sarah a szerelmével ment a szalagavatójára, de ebbe a szülei nem egyeztek bele. Nagyon mérgesek is lettek, és elküldték lányukat a kelet-texasi keresztények bentlakásos létesítményébe, hogy “kikúrálják” a homoszexualitását.

savesarah

Az unokatestvér, amint meghallotta, mit tettek Sarah-val, a Twitteren kérte meg rajongóit, hogy adományaikkal járuljanak hozzá az ügyvédi költségekhez. A cél 100 ezer dollár, amelyet júliusban használnának fel Sarah barátai és családtagjai egy perben.

“Ahelyett, hogy Sarah barátai és tágabb családja körében lenne, akik azért szeretik, aki, inkább el van különítve egy helyen, ahol azt sulykolják bele, leszbikussága bűn és betegség” – írta Jordan. Sarah egyszer már próbált megszökni a kényszermunkától és a Biblia alapú “terápiától, de elfogták és visszahurcolták.

“Ez nem csak egy gyerekről szól. Ha sikerül kiszabadítanunk Sarah-t, megmutathatjuk, nem helyes a homoszexuális tiniket elküldeni ilyen helyekre, hogy Istennel fenyegetve heteróvá neveljék őket” – írta a színész.

Annak ellenére, hogy az effajta átnevelő terápiáknak semmi pszichológiai megalapozottságuk sincs, és a legtöbb szakmai szervezet elítéli őket, az USA több részén is virágzik ezek piaca.

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb