Hírek

Jennifer Aniston a kamerák előtt csókolózott Ellen DeGeneresszel

A legutóbbi Ellen show vendége a Jóbarátok legendás színésznője, Jennifer Aniston volt, aki egy kis beszélgetés után máris a műsor házigazdáját csókolta.

 

Jennifer Aniston és Ellen DeGeneres

 

Aniston és DeGeneres éppen arról az esetről beszéltek, amikor Ellen szintén a műsorában csókot váltott Howard Sternnel, és úgy tűnt, a színésznő kissé féltékeny lett a rádiósra. Ezt akár leplezhette is volna, de elkezdte faggatni róla Ellent; tudni akarta, hogy mi vezette őket a csók pillanatáig, mire Ellen egyszerűen azt felelte: ő kérte a csókot.

Jennifer Aniston azonban nem elégedett meg ennyivel, és kérdéseivel bombázva barátnőjét arra volt kíváncsi, milyen is volt, Ellen mennyire élvezte, és ideges volt-e. Ezek után azt is tudni akarta, hogy Ellen mikor csókolt meg utoljára férfit, hiszen köztudott, hogy DeGeneres tizenegy éve él boldog házasságban feleségével, Portia De Rossival – írja a Pink News.

„Meg szoktam csókolni a férfiakat. Nem nevezném szenvedélyes csóknak, de szájon csókolom őket. És te mikor csókolóztál utoljára lánnyal?” – érkezett a kérdés ezúttal a műsorvezetőtől, amivel sikerült kissé zavarba hoznia partnernőjét, aki közölte, hogy nem szokása nőket szájon csókolni.

Erre Ellen közelebb ment hozzá, a közönség izgatott tapsviharban tört ki, és végül elcsattant a várva várt csók is. DeGeneres a csók végén megjegyezte, hogy a színésznő akár ezt is megoszthatná az Instagram oldalán – ezzel pedig arra utalt, hogy Aniston bekerült a Guinness Rekordok Könyvébe, miután ő érte el a leggyorsabban az egymillió követőt.

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb