Lifestyle

Jelentkezz önkéntesnek a Melegség és Megismerés iskolai programba!

Zavar, hogy tabutéma a melegség az iskolákban? Tenni szeretnél a fiatalok homofóbiája ellen? Gyere, és mutasd meg magad, LMBTQ emberként! Legyél élő, pozitív példa iskolai foglalkozásokon, segítsd a munkát önkéntesként!

A Melegség és Megismerés iskolai program szervezői, a Labrisz és a Szimpozion Egyesület képzést tart új önkéntesek számára.

 

A Melegség és Megismerés program 2018-as önkéntesei

 

Várnak téged, ha tenni akarsz a homofóbia ellen, ha iskolai közegben is nyíltan felvállalod LMBTQ önmagad, vagy segítenél a háttérből a program szervezésével!

Képzési napok:

szeptember 21. (szombat, 10.00 – 18.00)

szeptember 22. (vasárnap, 9.00 – 17.00)

szeptember 28. (szombat, 10.00 – 18.00)

szeptember 29. (vasárnap, 9.00 – 17.00)

A képzés önismereti, identitáserősítő, LMBTQ elméleti és oktatásmódszertani elemeket tartalmaz. A részvételi hozzájárulás 3000 forint/fő a 4 napra. A vidékiek számára a szombati napon szállást (LMBTQ önkénteseknél) térítésmentesen biztosítanak a szervezők, illetve az útiköltségüket bizonyos keretek között pályázati forrásból ki tudják fizetni számla ellenében.

Amennyiben gondot jelent a hozzájárulás kifizetése, akkor jelezd bátran!

Jelentkezési határidő: 2019. szeptember 15.

Jelentkezni az alábbi linken tudsz!

További információ:

 

 

 

 

A képzés előtt felvételi beszélgetésre számíts, melyre lesz időpont egyeztetés. Jelentkezéseddel vállalod, hogy mind a négy képzési napon részt veszel.

Szólj azoknak a barátaidnak is, akiket szerinted érdekel a képzés!

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb