Hírek

“Javító szándékkal” erőszakolhatta meg leszbikus ismerősét egy férfi

Letartóztatott a Salt Lake City-i rendőrség egy férfit, aki a vád szerint megerőszakolt egy leszbikus nőt annak érdekében, hogy “kijavítsa benne a homoszexualitást.”

Az elkövető és áldozata másfél héttel, ezelőtt egy közös barátnál találkoztak először. Miután a közös barát elaludt, a férfi, egy bizonyos Adam Quinn Atwood rávette a nőt, hogy sétáljanak el egy közértbe alkohol utánpótlásért. Az erőszakos közeledés a vásárlást követően, visszatérve a házba kezdődött. Atwood megkérdőjelezte, hogy a nő valóban leszbikus-e és feltett szándéka lett, hogy majd ő “megjavítja”.

 

 

Az erőszakos szexuális közösülést követően a nőnek végül sikerült kiszabadulnia. A 34 éves Atwood egészen az autójáig követte a nőt, de újra elkapni már nem tudta, mivel az bezárkózott a kocsijába. Így csak szóban megfenyegette, hogy ne merészeljen a történtekről szólni a rendőrségnek.

Az áldozat ennek ellenére feljelentést tett, a hatóságok jelenleg is vizsgálják az ügyet. Többek között szexuális zaklatással és nemi erőszakkal vádolják Atwoodot, azt pedig jelenleg is vizsgálják, hogy gyűlöletbűncselekménynek is minősül e az eset.

Utah államban a 11. legmagasabb a szexuális erőszak bűncselekmények száma az USA 50 állama közül. 100 ezer lakosra közel 56 ilyen jelentett eset jut. A szomorú listát Alaszka vezeti 162/100 ezer lakos aránnyal.

 

Previous post

A Pornhub is beszállt az arcmaszk-adományozásba

Next post

Társasházi üzenetek: A meleg pár elköltözését követeli egy lakó a koronavírus miatt