KultúraSziget2017

Játssz a tűzzel!

A 2000-ben alakult Tűzmadarak nevű zsonglőrcsapat előadásaiban az akrobatikát és a tűztáncot ötvözi, innovatív eszközökkel és látványos effektusokkal kápráztatják el a közönséget. Az idei Sziget Fesztiválon több előadásukkal is ámulatba fognak ejteni.

Firebirds

 

Swing Over (augusztus 11.)
A félelem a tűztől ott rejtőzik az ember kollektív tudatalattijának mélyén, mint a legpusztítóbb elemtől való félelem. Erre a belső ösztönre hatva kápráztatja el a Tűzmadarak show-ja a nézőket. Könnyed, légies táncba kezdenek az egymást kergető tűzgolyók és lángoszlopok, mindezt bravúros zsonglőrmutatványok és akrobatajelenetek teszik teljessé.

2 for 1 (augusztus 12.)
Egy férfi vergődése két nő markában – mindez tűzzsonglőrködéssel és akrobatikus elemekkel megspékelve. A különleges látványelemeket csak erre a show-ra tervezték, ki ne hagyd!

Fireflow (augusztus 14.)
Két nő és egy férfi betéved egy antikváriumba. A különc tulajdonos a legjobb portékáját mutatja meg a kíváncsi látogatóknak. A tűz és az ősi erők megtisztítanak és eltüntetik az álarcokat. Pillants rá más szemszögből a mindennapi szokásaidra!

További fellépők:

 

Flame Flowers

 

Solstix (augusztus 10.)
Tehetség, művészet és elhivatottság. Két lélek egyesülése a közös szenvedélyben: Valerie Ann Sealey és Steve Joshua Dyffort 2003-ban alapította meg a Solstixot, hogy egy új, innovatív mesterművet hozzanak létre kettejük tudásából. Nézd meg, hogyan sikerült nekik!

Flame Flowers – Lángok Keringője (augusztus 13.)
Különleges tánc egy férfi és egy nő találkozásáról. A zenékkel és a koreográfiával az előadók visszanyúltak a klasszikus stílusokhoz. Különleges utazásra visz minket a show: a reneszánsz, a barokk és a romantika világába kalauzol egyszerre. Az élményhez hozzátesznek még a jelmezek és a kortárs elemek is.

Kócos Cirkusz – Kócológia (augusztus 15.)
Az utazó cirkuszok különleges, nomád eleganciáját hozza el a Kócos Cirkusz Társulat. Tüzes előadásukban az érzékiség találkozik a zsonglőrködéssel és az egyensúly elemekkel. Kiemelkedő minőség, elektronikus zene – erre biztosan emlékezni fogsz.

 

Zsebedits Patrik

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb