Kultúra

Nyereményjáték: Nagyfater elszabadul

A High School Musical és a Hajlakk sztárja, Zac Efron, visszatér a mozivászonra a kétszeresen is Oscar-díjas Robert De Niro társaságában, hogy egy fergeteges vígjátékban nevettessenek meg titeket.


 

Jason Kellyt (Zac Efron) mindössze egy hét választja el attól, hogy feleségül vegye főnöke lányát és így társtulajdonossá válhasson apósa jól menő ügyvédi irodájában. A fiú idilli jövőről szőtt terveit azonban keresztül húzza nagyapja, Dick (Robert De Niro), aki arra kéri Jasont, hogy a nemrég elhunyt felesége hamvait segítsen neki elvinni Daytonába, ahova regén minden évben együtt utaztak el. Dick azt már nem árulja el unokájának, hogy van egy hátsó szándéka is az utazással kapcsolatban; a híres floridai tavaszi szüneti fesztiválra szeretne eljutni. Hogy mi sül ki az utazásból? Nézzetek meg a filmet is kiderül. Egy biztos, a szemetek nem marad szárazon a nevetéstől.

NAGYFATER ELSZABADUL – szinkronizált előzetes #2 (16)

Nézd meg a zseniális NAGYFATER ELSZABADUL még poénosabb előzetesét! A 2016-os év nem is kezdődhetne jobban, mint egy bevállalós vígjátékkal a Brünó és a Borat forgatókönyvírójától. A NAGYFATER ELSZABADUL egy vérbeli road-movie ahol bármi megtörténhet korra való tekintet nélkül. Minden korosztálynak erősen ajánlott 2016. január 28-tól a mozikban!

Nagyfater elszabadul (Dirty Grandpa)

Színes, magyarul beszélő, amerikai komédia, 102 perc, 2016

Rendező: Dan Mazer

Forgatókönyvíró: John Phillips

Szereplők: Zac Efron, Robert De Niro

Milyen vállalkozása van Jason főnökének?

A játékot lezártuk. A nyerteseket emailben fogjuk értesíteni a részletekről.

 

Previous post

Új módszer a HIV-vírus kiirtására?

Next post

Carol, A dán lány és egy transznemű énekes - LMBT jelöltek az Oscaron