Színes

James Charles ismét bocsánatkérésre kényszerült

Ismét botrányba keveredett James Charles, az amerikai sminkguru. A közel 26 millió feliratkozóval rendelkező youtuber legfrissebb videójában bocsánatot kér, amiért online flörtölt egy alig 16 éves fiúval.

Az áldozat az esetről TikTokon posztolt rövid videót. Részleteket mutatott be a beszélgetésekből, valamint fotókat, amelyeket James küldött magáról az ágyban fekve.

Ez már a második alkalom az utóbbi években, hogy James Charles kiskorúval kezd ki. A videóban hangsúlyozza, hogy a srác írt rá flörtölős stílusban és hitette el vele, hogy már betöltötte a 18. életévét, de amint a tévedés kiderült, megszakított vele minden kommunikációt. A fiú tagadja, hogy ilyesmit hitetett volna el Jamesszel.

A közel 15 perces felvételen James elnézést kér tetteiért és elismeri, hogy jobban figyelnie kellett volna a jelekre – például a srác azon videóira, amelyekből egyértelműen kiderül, hogy még egyáltalán nem nagykorú.

 

 

A 16 éves Jake Cherrynek 75 ezer követője van TikTokon és videói java arról szól, milyen 209 centiméteres magassággal az élet. A James Charlesszal kapcsolatos felvétel nemrég törlésre került, ám Twitteren egy másik felhasználó nemrég újraposztolta.

 

 

Borítókép: James Charles, YouTube

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin