Lifestyle

James Charles a napon sütteti a meztelen fenekét

 

View this post on Instagram

 

suns out tongues out

A post shared by James Charles (@jamescharles) on

 

Ha van a kortárs popkultúrának végletesen megosztó személyisége, akkor a beauty influencer James Charles biztosan ilyen. Szegény srácnak hiába van közel 18 milliós követői tábora az Instagramon, az ellentábor is legalább ekkora.

Alig egy hete már sikerült magára rántania a RuPaul’s Drag Race-ből ismert Trinity The Tuck éles nyelvét, amikor Charles azt bizonygatta, hogy neki mekkora hatalmas hátsója is van. Talán ebből az élményből építkezve tegnap a kertben napozgatva posztolta a meztelen hátsóját a Twitterre, mintegy bizonyításként.

 

 

Nyilván James Charles azért tart ott, ahol, mert mesterien használja a közösségi médiát, így persze ez a kép (amire saját bevallása szerint nem adta áldását a PR-csapata) gyorsan a Twitter pörgős témái között találta magát. És a rossznyelvek szerint véletlenül épp órákkal azelőtt, hogy Instant Influencer című műsorának a következő epizódja érkezett volna.

Hiába kapott ugyanakkor több mint százezer lájkot, a hozzászólók többnyire alázzák az influencert a feneke miatt, és az alábbi komment például még a kedvesek közül való.

 

 

De nem csak ő napozott mostanában, hanem a nem meleg Maluma is, így az alábbi képpel mi bátorítani szeretnénk James Charles fenekét.

 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MALUMA (@maluma) on

 

 

 

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb