Kultúra

Itt van az új Kylie album címe!

Egy francia plakát buktatta le az ausztrál énekesnő terveit: az énekesnő új albuma, mely a Golden címet kapta, idén tavasszal jelenik meg. A véletlen nagyközönség elé került információt később maga az énekesnő erősítette meg Twitter oldalán.

A Golden lesz Minogue 14-ik stúdiólemeze, mely három év után jelenik meg karácsonyi korongja és négy évvel utolsó klasszikus pop albuma, a Kiss Me Once után. Az első kislemez a pletykák szerint a szolid Dancing címet viseli és februárban kerül a zenepiacra. Az énekesnő minden bizonnyal nyáron nyakába veszi a világot is egy turné erejéig.

A lemez egyik producere, Sigala szerint Kylie visszatér a Spinning Around stílusához és a hanganyagot a 90-es évek popjának hangzása fogja leginkább meghatározni.

Miután Minouge már több mint három éve dolgozik a lemezen, elég sok információt tudunk róla.

2017-ben a The Sunnak árulta el, hogy szakítása exvőlegényével, Joshue Sasse-vel nem kap majd nagy szerepet a dalokban: “Kicsit megjelenik a számokban, hogy összetört a szívem, de leginkább arra szeretnék reflektálni, hogyan is érzem magam jelenleg.”

Emellett mesélt arról is, mennyire nehéz folyamat is volt a felvétel: “Katartikus volt. De jó volt. Nagyon furcsa egy szobában lenni 7-8-9 órán át olyan emberekkel, akiket nem ismersz. De ha a megfelelő emberekkel dolgozol, ez a legjobb hely, hogy csodát teremts.”

Forrás: breatheheavy.com

Szerző: Kanicsár Ádám András

Instagram: @kanicsar

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb