Kultúra

Itt az első meleg szexjelenet a brazil szappanoperák történetében

Liberdade, Liberdade (Szabadság, szabadság) című sorozat a legelső a brazil szappanoperák hosszú és szerteágazó történetében, amelynek készítői bevállaltak egy meleg szexjelenetet. 

br-gay

A jelenet különlegessége az is, hogy a történet nem napjainkban, hanem a 18. század végén játszódik, a brazil függetlenségi háború alatt, amelynek célja az volt, hogy kiszakadjanak a portugál gyarmatbirodalomból. A két szereplő, André (Caio Blat) és Tolentino (Ricardo Pereira) ebben a felfokozott forradalmi helyzetben ismernek rá, hogy valójában egymásra vágynak.

Mielőtt ledobnák magukról az utolsó ruhadarabokat is, fojtott hangú beszélgetés zajlik közöttük:

Tolentino: Te vagy az egyetlen barátom, André. Egy érzékeny férfi, aki megérti az élet rejtelmeit. A fordulatokat, amiket hoz. A meglepetéseket, amiket tartogat.
André: Amikkel néha magunkat is meglepjük.
Tolentino: Igen. Te magad mondtad, hogy mindannyiunknak van egy másik oldala, ami néha rejtve marad.
André: De nem örökre.

A brazil magazinok abszolút pozitívan viszonyultak a jelenethez, ahogy a népszerű meleg blogger, Victor Larguesa is üdvözölte azt: „Egy olyan korban, amikor a kormányunk egyre konzervatívabb lesz, egyre több tévécsatorna tálalja normálisként azt, ahogy én megélem a testem, az érzelmeim és a szexualitásom – szerintem ez nagy győzelem.

Nézzétek meg a jelenetet ti is! (Portugálul nem beszélő olvasóinknak 2:30-tól ajánljuk)

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb
buy ivermectin online how to get ivermectin