Életmód

Itt a Levi’s pride kollekciója!

A Harvey Milk emlékére készített szivárványos darabok között találunk nadrágot, trikót, kendőt és baseball-sapkát is. 

16_H1_PRIDE_COUPLE_M_bandannas_Alec_02136_RGB1

A világírű farmermárka a Harvey Milk Alapítvánnyal közösen dolgozta ki az uniszex kollekció ötletét, és természetesen a bevételek egy része is hozzájuk folyik majd be. Aki esetleg nem ismerné Milk nevét, annak elmondjuk, hogy ő volt az első nyíltan meleg férfi, akit az USA-ban képviselőnek választottak.

Pride-Couple_feature

A dzseki hátán Milk egyik híres idézete látható: “A reményt nem lehet elnémítani”, míg a többi ruhadarabon kisebb-nagyobb szivárványos részletek utalnak üzenetükre. “A Levi’s x Harvey Milk kollekció a cég egyenlőségbe vetett hitének fizikai megnyilvánulása, és egyben egy szóimondó, bátor és úttörő ember örökségének darabja, akinek sosem feledjük a munkásságát” – nyilatkozta a San Francisco-i cég egyik szóvivője.

Ez a harmadik alkalom, hogy a Levi’s különleges darabokkal készül a pride-szezonra. 2015-ben egyébként rajtuk kívül az Adidas, a Nike és a Target is készült valamilyen termékkel, a Lush pedig kiemelkedően nagy sikert aratott aranyszínű, #GayIsOk feliratú szappanjával, ami itthon is pillanatok alatt elfogyott a boltok polcairól.

levis_pride_harvey_milk_australia_oyster_06

 

 

hirdetés

No Comment

Leave a reply

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Previous post

Egy MI6-s kém felesége szerint biztonsági kockázat, ha a férje férfiakkal találkozik

Next post

Utazzunk Németországba! De hogyan?