Hírek

“Iszonyatosan ijesztő” Hollywoodban előbújni a Kszi, Simon színésznője szerint

Katherine Langford, a Kszi, Simon 21 éves szereplője a Yahoo-nak adott interjúban mesélt róla, milyen “iszonyatosan ijesztő” még ma is melegként, vagy leszbikusként Hollywoodban előbújni. Bár a Tizenhárom okom volt (13 Reasons Why) webes sorozatban megismert fiatal hölgy heteroszexuális, közvetlen környezetében több olyan színészt és színésznőt is ismer, akik a mai napig nem merték a szélesebb nyilvánosság előtt felvállalni valódi önmagukat.

Katherine Langford

Saját élményekről nem tudok beszámolni, hiszen nem vagyok leszbikus, de előbújt és rejtőzködő barátaim egyaránt vannak. Rajtuk keresztül látom milyen iszonyatosan ijesztő még ma is előbújni, különösen ebben az iparágban.” – nyilatkozta Langford, aki bár nem leszbikus, mégis komoly sajtóvisszhangot kapott, amikor kiderült, hogy diákként szerelmes verset írt egyik osztálytársnőjének.

Még mindig rengeteg bátorság kell ahhoz, hogy valaki színészként és művészként kiálljon és a szexuális hovatartozásáról beszéljen. Sok érintett nem hisz abban, hogy ez jól is elsülhet, mások pedig attól tartanak, hogy utána egy életre beskatulyázzák őket.” – de Katherine azt is hozzátette, hogy az olyan filmek, mint a Kszi, Simon sokat segítenek azon, hogy változzon az emberek megítélése.

Jelenet a Kszi, Simon című filmből

A nagy sikerű regény alapján készült Kszi, Simon (Love, Simon) című romantikus vígjáték június 21-től lesz látható a hazai mozikban.

A filmet az a Greg Berlanti rendezte, akinek nevéhez producerként számos sikerdarab fűződik, például az ezredfordulón nálunk is nagyon népszerű Dawson és a haverok, vagy épp a most is futó Arrow és Riverdale című sorozatok – civilben pedig a volt focista, Robbie Rogers férje, akivel tavaly decemberben házasodtak össze. Berlanti hosszú idő után ült újra rendezői székbe, hogy leforgassa a Kszi, Simont.

A fiatal Simon Spier (Nick Robinson) hatalmas terhet cipel. Családja, barátai és osztálytársai sem tudják róla, hogy meleg. Amikor beleszeret egy Blue nevű fiúba, akad egy óriási problémája – fogalma sincs, ki lehet az a titokzatos Rómeó, akivel csak az interneten tartja a kapcsolatot.

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb