Színes

Ismét várnak minket Budapest LMBTQ helyei!

Bár a koronavírus miatt kihirdetett veszélyhelyzet egyelőre nem ért véget, az elmúlt hetekben több, a mindennapi életre jelentős hatást gyakorló változás történt.      

Kinyitottak az üzletek és a hónapok óta vendégek nélkül lévő vendéglátóipari egységekbe is visszatérhet az élet. A zárt helyiségeket egyelőre csak védettségi igazolással rendelkezők vehetik igénybe, a teraszok azonban mindenki számára nyitottak. Tegyünk róla mi is, hogy a szabályok betartásával, de legyen vendég!

Kinyitott a Habroló és ismét várja vendégeit a Belgrád rakparton a Why Not Café és a Why Not Bistro, az utóbbi által nyújtott gasztronómiai gyönyöröket akár otthonról is élvezhetjük, hiszen házhozszállítást is vállalnak.

Apropó, gyönyörök… Akár kedvenc budapesti szaunáinkban is “kiereszthetjük a fáradt gőzt”, hiszen a Magnum Szauna és a Szauna 69 is befűtötte kabinjait, a jakuzzikban újra bugyog a víz. Fontos információ, hogy zárt térről lévén szó, most még kizárólag a védettségi igazolvány felmutatásával lehet igénybe venni a szaunákat! Emellett hetek óta várja vásárlóit a Black Dream, ha bármilyen segédeszközre, vagy felnőtt játékra fáj a fogunk.

Sajnos táncolni egyelőre még nem mehetünk, az AlterEgo így továbbra is zárva tart, ahogy a Crush is. Bízzunk benne, hogy hamarosan ők és a bulisorozatok, így a Garcons, a Vibe és a WOW is megrendezhetik első nagy eseményeiket!

Az egyes helyekre vonatkozó pontos részleteket mindenképp ellenőrizzétek indulás előtt!

 

hirdetés

Kapcsolódó cikkek

'Fel a tetejéhez' gomb