Hírek

Ismerd meg a Mr. Gay Hungary 2018 zsűrijét!

November 17-én tartják a Mr. Gay Hungary verseny döntőjét a 4Play Lounge klubban, most pedig megismerhetjük azokat, akik dönteni fognak a dobogósokról.

 

 

A zsűri elnöke Péterfy Bori énekesnő-színész lesz, továbbá Sipka Dávid, meleg inluencer-testépítő; Pálfi János, Budapest legrégebbi meleg klubjának, az AlterEgo Clubnak az üzletvezetője és Erdei Zsolt, a Mr. Gay Hungary igazgatója alkotják a zsűrit. Az alábbiakban lássuk, mit mondtak a versennyel kapcsolatban!

fotó: Karmatik


Péterfy Bori: “Még soha nem voltam zsűrielnök szépségversenyen, de ennek a felkérésnek nem tudtam ellenállni. Megtisztelő az itthoni LMBTQ-közegtől, hogy kíváncsiak a véleményemre és az ízlésemre.”

 

Pálfi János: “Ma minden olyan rendezvény, ami a melegeknek szól, segít abban, hogy elfogadóbb hely legyen Magyarország. A Mr. Gay Hungary győztese képvisel minket egy világversenyen, így meg tudjuk mutatni, hogy a magyar fiúk is szépek, nem csak a lányok.”

 

Sipka Dávid: “Ma az egyik leginkább teret hódító felület a közösségi média. Rengeteg helyes srácot láthatunk ezeken az oldalakon. Itt az ideje, hogy a magyar srácok is megmutassák, mit tudnak. Ehhez tökéletes ugródeszka a Mr. Gay Hungary verseny, hiszen a nyertes fog képviselni minket a nemzetközi döntőben, ahol a többi ország küldöttjével áll majd együtt. Remek lehetőség egy nemzetközi kapcsolatrendszer kialakításához. Sok év után hozzuk el ezt a versenyt újra Magyarországra, ami rengeteg munkával és felkészüléssel jár, de úgy gondolom, minden versenyző büszke lehet magára, mert a legjobbat hozzák ki magukból. Izgatottan várom, hogy egy színpadon lássam a döntőseinket!”

 

Erdei Zsolt: „Az elmúlt években sokat gondolkodtunk a kollégáimmal azon, hogy miért ne lehetne Mr. Gay Hungary verseny ismét Magyarországon. Azzal azonban tisztában voltunk az első perctől fogva, hogy ez óriási feladat, és bár kívülről nem tűnik olyan nagy dolognak egy ilyen verseny, de ennek megszervezése és lebonyolítása bizony elénk is óriási kihívást állított – ami egyben felelősség is, ezért alapos előkészítő munka után csak idén vágtunk bele a projektbe. A kezdetektől egyértelmű volt számunkra, hogy csak akkor szeretnénk megrendezni a Mr. Gay Hungary-t, ha a győztesnek azt a lehetőséget is biztosítani tudjuk, hogy ő képviselheti hazánkat a világversenyen. A verseny történelmében eddig soha nem vehetett részt a magyar nyertes a Mr. Gay World-ön, és mivel a környező országok rendre indítják itt a versenyzőiket, ezért nem volt kérdés, meg kell mutatnunk, hogy a magyar férfiak is megállják a helyüket a világmezőnyben.”

 

 

 

Previous post

Troye Sivan elérzékenyült rajongóitól

Next post

Skóciában lesz először tananyag az LMBTQ történelem és kultúra