ÉletmódNyálcsorgató

Inkább OnlyFans oldalt csináljon, ne albumot – kérik a rajongók a OneDirection tagját

 

A OneDirection tagja, Liam Payne kiadta első szólólemezét. Első lemez, de a rajongói szerint egyben az utolsó is legyen, és helyette inkább csináljon egy OnlyFans oldalt.

A december 6-án megjelent LP1 című debütáló lemezt nem elég, hogy a kritikusok is lehúzták, de ráadásul nem is fogy. A csalódást keltő eladási számok persze inkább annak fényében soványak, hogy egy OneDirection tagtól mindenki a kassza csilingelését várta. Payne pedig azt, hogy a lemez majd szólóelőadóként bebetonozza a karrierjét, erre egész Amerikában tízezer darab se fogyott el belőle, és a slágerlista 111. (nem elírás, száztizenegyedik) helyén nyitott a DailyStar tudósítása szerint.

Az igazi rajongók azonban vert helyzetből is fel tudják hozni a kedvencüket, és Payne rajongói is rögtön szállították a nyerő ötletet, mivel érhetne el sikereket:

„Ideje, hogy csináljon egy OnlyFans oldalt. Vagy nem pornózhatna inkább helyette?”

Meglepő, de rajongók tucatjai javasolták ezt a megoldást. Minek az embernek ellenség, ha ilyen rajongói vannak, ugye. (Aki nem tudná, mi fán terem az OnlyFans: az Instagramhoz hasonló felületen havi előfizetési díjért cserébe egy-egy bulvárceleb, instahuszár, vagy egyenesen pornószínész korhatáros fotóit vagy videós anyagait lehet megtekinteni – ahol a havidíj előadónként értendő és előadónként változik.)

„Nem akarok vetkőzni, nem ez volt a tervem”

– közölte a DailyStarral Payne, aki azonban már alaposan levetkőzött egy divatmárkának. Elmondása szerint nem így készült a fotózásra, de némi tequila hatására bebátorodott, és saját magát is meglepve teljesen ledobta a textilt – és saját állítása szerint is szoftpornós anyag készült, amiért az anyukája ki fogja nyírni.

 

 

 

 

 

 

 

Previous post

Melegnek lenni Magyarországon a Kádár-korszakban

Next post

Az osztrák női fociválogatott két játékosa is csókkal mutatta be barátnőjét