Hírek

Inkább megölte 14 éves fiát, minthogy melegként élni lássa

Ismét halálos áldozatot szedett a családon belüli homofóbia az Amerikai Egyesült Államokban. Ezúttal egy 14 éves fiatalembert, Giovanni Meltont gyilkolta meg édesapja, Wendell Melton.

Wendell mindig is ellenezte fia szexuália orientációját. Egyszerűen gyűlölte a másságát. Biztos vagyok benne, hogy egy ideje azon járt az esze, inkább halott fia legyen, mint meleg” – mindezt már Sonja Jones, a férfi volt élettársa nyilatkozta a sajtónak.

Giovanni Melton

Giovanni és édesapja Nevada államban éltek és a fiú egy helyi középiskolában tanult, ahol egyébként közkedvelt figura volt, mindenkinek mosolyt csalt az arcára. Apja ezzel szemben rendszeresen verte, szidalmazta. Úgy tudni a férfi végül azután lőtte le saját fiát múlt csütörtökön, hogy egy alkalommal rajta kapta őt annak barátjával.

Giovanni Melton

A szomszédok hallották is a veszekedést, majd az eldördülő fegyvert. A volt mostohanya, Jones hozzátette, azt kívánja, volt párja soha többé ne lásson napfényt, élete végéig börtönben üljön, amiért képes volt kioltani a fia életét. “Remélem minden alkalommal, amikor tükörbe néz, Giovanni arcát látja viszont.

Októberben egy 8 éves fiút ölt meg édesanyja élettársa. A fiút előtte már hónapok óta kínozták, éheztették.

Rainbow party header banner
Previous post

Szivárványba borult Sydney emblematikus épülete

Next post

Biszexuális a Modern Család egyik karaktere?